ну тут є хто замовляв з
Anenji is a leading manufacturer of solar inverters, solar charge controllers, and lithium iron phosphate batteries. We master the latest renewable energy technologies and provide all components required for complete off-grid solar systems.
anenjisolar.com
прошу поділитися досвідом
Є досвід двох замовлень з цього сайту
1.
Оплата - заплатив картою (не пейпал). Окремо нюанс, що картою за кордоном можна придбати на суму не більше 100тис.грн/місяць. Тому інвертор+батарея було придбано 26.01 і ще одна батарея 01.02
2.
Доставка тиждень новою поштою з Польщі. При цьому нова пошта сама розмитнила по правильним кодам без донарахування мита чи ПДВ. Вартість доставки видно одразу в корзині перед оплатою. Трекінг НП може на день відставати, зависати на митниці, не варто нервуватися
3.
Техпідтримка. По інвертору виникли проблеми з зависанням. Написав у підтримку на сайті замовлення, відповідь прийшла швидко із врахуванням різниці часових поясів. Запропонували перейти в вотсап, я проігнорував і зачекав. Продавець сам написав в вотсап, попросив зняти відео проблем. Коли був зайнятий по півдня нагадував сфотографувати-зняти відео-заповнити бланк. Один раз набрав мене в вотсап, але визнав що його англійська ще гірша за мою і поклав трубку) продовжили переписуватися. Після того як відсіяли неправильний обжим рс485-рс485, продавець сказав що це поломка плати комутації і плати екрану. Заповнив форму від продавця на поставку запчастин і через тиждень прийшла на нову пошту коробка з запчастинами (нічого не платив). Там чомусь виявилася головна плата інвертора)) Без відповідного досвіду було трохи складно повністю розібрати і зібрати інвертор на новій платі, але і з тим справилися - кум та пиво допомогли. Інвертор увімкнувся в тому режимі який був налаштований і...з тими ж зависаннями)
Знову написав продавцю з фотографіями розбирання-збирання інвертора. Продавець почув мої проблеми і запевнив, що пришле новий інвертор. Чекаю... Зважаючи що в них новий рік ще не нервую)
Загалом цілком задоволений продавцем, доставкою, підтримкою. Чекаю новий інвертор і перевірити це мені брак попався чи системна проблема інверторів аненджі.
Короткий опис проблем інвертора
саме мого Anenji 11KW 48V 230V Hybrid Solar Inverter Pure Sine Wave Off-Grid+On-Grid 2*MPPT with WIFI Parallel Function :
1. При переході в Лі4 наглухо зависає одразу
2. При переході в Лі2 наглухо зависає після перезавантаження
3. Тобто комунікацію інвертора з батареєю
Anenji 51.2V 100Ah налагодити не вдалося, а на це був основний розрахунок беручи ту батарею по тій ціні
4. Зараз в режимі Ліб все чудово працює, заряджає і перемикається при відключеннях-включеннях мережі. Стоїть 2 батареї в паралель одразу на шини інвертора (там, до речі, дві пари болтів-гайок для приєднання до шин), то були трохи розбіглися по напрузі. З'єднав їх між собою по рс485, розрядив до половини і знову зарядив, тепер синхронні по напрузі (в рамках 0,3В) та сок (в рамках 1%). Так як другу батарею брав через тиждень, то в них різниця 9 циклів
І кілька фото:
1. Головна плата
2. Є інвертор
3. Нема інвертор
ПС. Окрема величезна подяка
[B]andy[/B] за кілька його вечорів розібратися чи там хоч щось йде з рс485 інвертора та батареї і спробувати їх подружити