ceraxy
Tier2
- Реєстрування
- 19 Тра 2025
- Дописи
- 48
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- Risen RSM144-9-550M
- Інвертор
- EAASUN 11 kW 48V ISolar SMG-II-11KW-48V
Я художник, я так бачу...))))Але ж ти і начудив в тій коробці, ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я художник, я так бачу...))))Але ж ти і начудив в тій коробці, ...
У мене цього кабеля не було, даталогер підключається прямо до інвертора easun11 кВт. Спробував перепаяти на 2 та 3, всеодно не працює...(Там не дуже видно, але мені здається, що Ви невірно розпаяли роз'єм DB9. На схемі показано підключення до роз'єму RJ45. А далі передбачалося, що буде використаний штатний кабель даталогера. Якщо Ви викинули той кабель, то контакти будуть інші ніж на схемі.
Схема кабеля даталогера така
DB9_____________RJ45
2 TX_________1 RX
3 RX_________2 TX
9 +12V______4 +12V
5 GND_______8 GND
Тобто на DB9 мають бути задіяні 2 та 3 контакти. А по фото здається що підключені 1 та 2.
Ну там крім цих контактів і живлення потрібно правильно підключити на роз'ємі DB9. Завтра намалюю...У мене цього кабеля не було, даталогер підключається прямо до інвертора easun11 кВт. Спробував перепаяти на 2 та 3, всеодно не працює...(
Дякую. Буду чекати.Ну там крім цих контактів і живлення потрібно правильно підключити на роз'ємі DB9. Завтра намалюю...
Дякую! Все запрацювало, але я підозрюю що воно працювало і раніше, просто вампір постійно обмінюється даними, а даталогер раз в 5 хв, здається...) от і виходить що лампочки мигають на конверторі раз на 5 хв, а я чекав що буде так як з вампіром (постійний обмін)... Як то кажуть " вік живи - вік навчайся..." Ще раз дякую за допомогу!Для підключення даталогера прямо в DB9 схема буде така Переглянути вкладення 8826
Вампіру потрібен bidirectional ватметр. Причому не будь- який, а який вміє міряти саме потужність в двох напрямках. Бо деякі такі прилади вміють міряти тільки енергію в двох напрямках. Поки я знайшов два варіанти з бюджетних: TAC1100 та CM7646. З небюджетних ще є різні Chint та Eastron. Поки Вампір їх не підтримує.Доброго дня! @Karl підскажіть, KWS-303L with RS485 не розглядався в якості ватметра чи він не підходить? Чи можливо є список які перевірені що працюють.
Буду готувати батькам на весну підключення бойлера, то розглядаю версію саме через ватметр так як я там буваю рідно, і налаштовувати/підлаштовусати сильно можливості немає.
Для такої ситуації ніби такий варіант оптимальний, тим паче бойлер виведений в щиток.
А пропадають як - смартфон взагалі не бачить їнього блютуза і потрібно перепідключати саме блютуз? Чи блютуз видно, але застосунок не хоче конектитись?Підскажіть хто в темі: річ про Вампіра і додаток в телефоні. Чарез деякий час Вампір відключається від додатка самостійно і щоб його підєднати знову потрібно перегрузити (обезточити) Вампіра і тоді він знову підєднується. В мене два Вампіра і обидва діють однаково. Раніше обидва Вампіри були заживлені від виносного блоку живлення і перегружати їх було відносно просто. Зараз я поміняв один із інверторів і підключив Вампіра до RS 232 і живлення теж з інвертора. Тепер перегружати його стало важче, кожен раз потрібо відключати від інвертора. Можливо є якісь ліки до цієї хвороби?
Вибачте, не зовсім зрозумів як я маю бачити блютуз. Отже після довшої перерви заходжу в додаток, бачу що всі графи пусті, нажимаю BT conect програма пробує підключитися і їй це не вдається, я перегружаю (обзточую на секунду)Вампіра, знову нажимаю BT conect і все загружається. Вибачте за непрофесійність.А пропадають як - смартфон взагалі не бачить їнього блютуза і потрібно перепідключати саме блютуз? Чи блютуз видно, але застосунок не хоче конектитись?
Так. По іншому я б не знав який Вампір в даний момент я хочу активувати в BT list.Зрозуміло. А пробували закрити застосунок і знову зайти?