Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Добрий день
Придбав комплект solar vampir і rs232 to rs 485 converter підєднатись не вдається в bluetooth в переліку пристроїв ні sv-xxxxxxxx ні JDY-31-SPP немає а той який зʼявляється GR2PWS-SPP не підключається на плать світяться два світлодіоди но що це означає я не знаю і ніде не зміг скачати якись мануал по converter
Буду вдячний за допомогу
Десь читав що зʼявилась можливість під єднатись по wifi якщо це можливо то під скажіть
У мене інвертор deye 6k-1 ф

Вкладення

• IMG_6405.jpeg
    IMG_6405.jpeg
    1,9 Mб · Перегляди: 18
Добрий день
Придбав комплект solar vampir і rs232 to rs 485 converter підєднатись не вдається в bluetooth в переліку пристроїв ні sv-xxxxxxxx ні JDY-31-SPP немає а той який зʼявляється GR2PWS-SPP не підключається на плать світяться два світлодіоди но що це означає я не знаю і ніде не зміг скачати якись мануал по converter
Буду вдячний за допомогу
Десь читав що зʼявилась можливість під єднатись по wifi якщо це можливо то під скажіть
Пошукайте на більш раніших сторінках цього форуму. Там є всі відповіді. GR2PWS-SPP це скоріш за все якийсь ватметр у Вас. http://solarvampire.net/ru/hardware.html

Добрий день
Буду вдячний за допомогу

GR2PWS-SPP це дійсно від ватметра. Можна до нього за допомогою застосунка Смарт Лайф або Туя підключитись.
Тепер по Вампіру. Світлодіоди на ньому (на роз'ємі) блимають?

Спробую врахувати це в новій прошивці, але через кілька днів, бо зараз багато інших справ.
Добрый день, инвертор PowMr POW-HVM4.2K-24V-E, подключил и настроил вампира согласно инструкции, все работает отлично. Вампир очень понравился! Есть небольшой нюанс насколько я понимаю с протоколами, так сказать фантомное напряжение, на скрине видно, панель дает 96 ватт, нагрузка 165 ватт, а Grid power 69, то бишь добирает из сети, хотя по факту сеть отключена физически.
Так же у себя недавно наблюдал генерацию 4.6кВт при панелях на 4.2кВт, но списываю на то что панели двухсторонние и стоят наклоненные на кирпичную стену.
Прошивка 2.68
Screenshot_2026-04-21-18-54-32-960_net.solarvampire.btcontrol705_065505.png

Добрый день, инвертор PowMr POW-HVM4.2K-24V-E, подключил и настроил вампира согласно инструкции, все работает отлично. Вампир очень понравился! Есть небольшой нюанс насколько я понимаю с протоколами, так сказать фантомное напряжение, на скрине видно, панель дает 96 ватт, нагрузка 165 ватт, а Grid power 69, то бишь добирает из сети, хотя по факту сеть отключена физически.
Так же у себя недавно наблюдал генерацию 4.6кВт при панелях на 4.2кВт, но списываю на то что панели двухсторонние и стоят наклоненные на кирпичную стену.
Прошивка 2.68

Так, це проблема для всіх інверторів, які працюють за протоколами Voltronic та PowMr Modbus. В них фізично нема датчика потужності мережі. Тому Вампір вираховує цю потужність через баланс інших потужностей. І там вилазять помітні похибки.

То мені треба іншу плату ту що не ватметр чи це проблема в підʼєднані до інвертора ?

То мені треба іншу плату ту що не ватметр чи це проблема в підʼєднані до інвертора ?

По фотці у Вас все обладнання те що треба. Просто напруга живлення чомусь не приходить на потрібні контакти Вампіра. На 8 пін має приходити мінус, а на 4 пін плюс. Перевірте тестером.

Тепер все зрозуміло. Ще й хотів про це спитати. То у Люксів такий трохи дивний протокол. В них є окремі регістри під online load та під offline load. Виходить, що в режимі підмісу це в нього теж online load...
Я так зрозумів показує LOAD тільки коли мережа фізично відключена, якщо даже буде так званий режим "SBU", і мережа буде на вході, хоч і не використовується, то LOAD не показує..

Назад
Угорі