Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

А як з'ясувати чи буде працювати MultiSIBControl з інвертором Aninerel 6,2Квт (копія Anenji 6,2Квт) через RS232

По фотці у Вас все обладнання те що треба. Просто напруга живлення чомусь не приходить на потрібні контакти Вампіра. На 8 пін має приходити мінус, а на 4 пін плюс. Перевірте тестером.
Прохання хто зможе допомогти в підключенні та налаштуванні вампіра до deye 6 1фаза в подарунок 1 реле (як на фото)
Перевірка тестером показала 12,3 вольт клеми подаючі напругу підʼєднані вті розʼєми
Прийшла друга плата - результат такий же
Мій тел 0973060092

Вкладення

• IMG_6406.jpeg
    IMG_6406.jpeg
    3,8 Mб · Перегляди: 12
Прохання хто зможе допомогти в підключенні та налаштуванні вампіра до deye 6 1фаза в подарунок 1 реле (як на фото)
Перевірка тестером показала 12,3 вольт клеми подаючі напругу підʼєднані вті розʼєми
Мій тел 0973060092
Провірьте контакти і кріплення модуля ВТ та живлення на самому модулі. Якось Карл казав, що якщо даже на пустий модуль ВТ подати живлення 3.3, то вже в такому випадку він зявиться у списку пристроїв ВТ у телефоні..і ще момент, в мене буває підключається з 2-3 разів, а буває і 10 і 15 разів питаюсь законектитись, чому-не розумію...

Останнє редагування:
Мій тел 0973060092
Можливо у Вас переполюсовка на тих дротах. Тоді в Вампірі згорить один резистор. Він там в якості запобіжника. Зніміть кришку корпуса з приладу. Підключить його в схему і заміряйте тестером напруги прямо на платі. Мінусовий щуп підключить до GND, а плюсовим міряйте в тих двох точках. Результати напишіть.

Вкладення

• vsch2.jpg
    vsch2.jpg
    440,1 Кб · Перегляди: 10
Доброго дня. Карл, скажіть будь ласка, не вирішилось ще питання з LOAD по Lux Power?
І ще хотів запитати, чому з 5 кВт панелей не добирає потужності десь 400-500 Вт ? Може щось порадите?

Останнє редагування:
Можливо у Вас переполюсовка на тих дротах. Тоді в Вампірі згорить один резистор. Він там в якості запобіжника. Зніміть кришку корпуса з приладу. Підключить його в схему і заміряйте тестером напруги прямо на платі. Мінусовий щуп підключить до GND, а плюсовим міряйте в тих двох точках. Результати напишіть.
Переміряв

Вкладення

• IMG_6435.jpeg
    IMG_6435.jpeg
    686,1 Кб · Перегляди: 6
Тепер поміряйте напругу на резисторі R3. Чорний щуп тримайте там де написано GND, а червоним щупом поміряйте спочатку напругу на лівому контакті, а потім на правому. Повідомте їх сюди. При цьому також звеніть увагу на знак напруги. Тестер показує мінус перед цифрами чи ні?

Доброго дня. Карл, скажіть будь ласка, не вирішилось ще питання з LOAD по Lux Power?
Ще руки не дійшли.

І ще хотів запитати, чому з 5 кВт панелей не добирає потужності десь 400-500 Вт ? Може щось порадите?

Ви впевнені що не добирає? В режимі дімера перевіряли?

Назад
Угорі