Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Зайдіть на ESP через wifi і покажіть що там у Вас виставлено в основних налаштуваннях і в запобіжниках.
SV-33592C2B Відкрив доступ. Всі налаштування ч роблю з додатка в телефоні, а еспішку використовую тільки для моніторингу на компі.

SV-33592C2B Відкрив доступ. Всі налаштування ч роблю з додатка в телефоні, а еспішку використовую тільки для моніторингу на компі.
Я від себе можу подивитись тільки сторінку регулювання. Сторінки налаштувань доступні тільки у Вас локально. Там треба десь галочку зняти, щоб ESP не шукала МППТ. В цьому і є вся причина. На старій вашій ESP, яка сгоріла, галочка не стояла і все працювало ОК.

Я від себе можу подивитись тільки сторінку регулювання. Сторінки налаштувань доступні тільки у Вас локально. Там треба десь галочку зняти, щоб ESP не шукала МППТ. В цьому і є вся причина. На старій вашій ESP, яка сгоріла, галочка не стояла і все працювало ОК.
Хіба та галочка стає автоматом при установці,бо я там навіть не вникав і не заходив.Зараз спробую розібратися.

Навпаки локально немає можливості налаштувати ESP. Ще помітив різницю між версією 2.64 та 2.71. У 2.64 є коефіцієнт навантаження який можна регулювати, в версії 2.71 його немає.
1000000523.jpg

Ось ця галочка відповідає за пошук target pv ESP1000000526.jpg

Схоже причиною були ці дві галочки,ледве знайшов...Що цікаво-я в ті налаштування зайшов вперше,тому рекомендую усім при таких незрозумілих фокусах копати в сторону ЄСПішки Дякую автору за підказку,маю надію що накінець буду мати результат.1780672526275.png1780672526275.png

У мене ця галочка не стояла, але на версії 2.71 крок навантаження дуже великий, через що у вампіра постійно перебор і спрацьовує запобіжники. Починаються гойдалки. На версії 2.64 повільно навтажується та повільно скидає. Це при однакових коефіцієнтах. Може щось не так розумію.

У мене ця галочка не стояла, але на версії 2.71 крок навантаження дуже великий, через що у вампіра постійно перебор і спрацьовує запобіжники. Починаються гойдалки. На версії 2.64 повільно навтажується та повільно скидає. Це при однакових коефіцієнтах. Може щось не так розумію.
Така сама байда-гойдалки скажені,а на 2.64 якщо запобіжник не увімкнений скид іде м"яко.Якщо на 2.71 цієї функції не буде,то і сенсу переходити на неї не бачу.

Крок навантаження регулюється коефіціентом. Тим, що стоїть біля таргетів по розряду і по мережі. Зменшіть його хоч до 1, і воно має регулювати дуже плавно.

Крок навантаження регулюється коефіціентом. Тим, що стоїть біля таргетів по розряду і по мережі. Зменшіть його хоч до 1, і воно має регулювати дуже плавно.
Можливо коли вийде фінальна 2.71,спробую ще раз,а поки мені 2.64 в самий раз.Ще раз дякую що допомогли вирішити проблему.Бо я вже навіть думав купувати нового Вампіра.

Назад
Угорі