- Реєстрування
- 8 Сер 2024
- Дописи
- 2.123
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Risen RSM40-8-400M
- Інвертор
- VM-4 TWIN 4K, Anenji 4kW
Зайдіть на ESP через wifi і покажіть що там у Вас виставлено в основних налаштуваннях і в запобіжниках.де саме,і що вимкнути?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зайдіть на ESP через wifi і покажіть що там у Вас виставлено в основних налаштуваннях і в запобіжниках.де саме,і що вимкнути?
SV-33592C2B Відкрив доступ. Всі налаштування ч роблю з додатка в телефоні, а еспішку використовую тільки для моніторингу на компі.Зайдіть на ESP через wifi і покажіть що там у Вас виставлено в основних налаштуваннях і в запобіжниках.
Я від себе можу подивитись тільки сторінку регулювання. Сторінки налаштувань доступні тільки у Вас локально. Там треба десь галочку зняти, щоб ESP не шукала МППТ. В цьому і є вся причина. На старій вашій ESP, яка сгоріла, галочка не стояла і все працювало ОК.SV-33592C2B Відкрив доступ. Всі налаштування ч роблю з додатка в телефоні, а еспішку використовую тільки для моніторингу на компі.
Хіба та галочка стає автоматом при установці,бо я там навіть не вникав і не заходив.Зараз спробую розібратися.Я від себе можу подивитись тільки сторінку регулювання. Сторінки налаштувань доступні тільки у Вас локально. Там треба десь галочку зняти, щоб ESP не шукала МППТ. В цьому і є вся причина. На старій вашій ESP, яка сгоріла, галочка не стояла і все працювало ОК.
Навпаки локально немає можливості налаштувати ESP. Ще помітив різницю між версією 2.64 та 2.71. У 2.64 є коефіцієнт навантаження який можна регулювати, в версії 2.71 його немає.Я від себе можу подивитись тільки сторінку регулювання. Сторінки налаштувань доступні тільки у Вас локально. Там треба десь галочку зняти, щоб ESP не шукала МППТ. В цьому і є вся причина. На старій вашій ESP, яка сгоріла, галочка не стояла і все працювало ОК.

та вже знайшов,дякую.Ось ця галочка відповідає за пошук target pv ESPПереглянути вкладення 11817
Така сама байда-гойдалки скажені,а на 2.64 якщо запобіжник не увімкнений скид іде м"яко.Якщо на 2.71 цієї функції не буде,то і сенсу переходити на неї не бачу.
У мене ця галочка не стояла, але на версії 2.71 крок навантаження дуже великий, через що у вампіра постійно перебор і спрацьовує запобіжники. Починаються гойдалки. На версії 2.64 повільно навтажується та повільно скидає. Це при однакових коефіцієнтах. Може щось не так розумію.
Крок навантаження регулюється коефіціентом. Тим, що стоїть біля таргетів по розряду і по мережі. Зменшіть його хоч до 1, і воно має регулювати дуже плавно.
У мене ця галочка не стояла, але на версії 2.71 крок навантаження дуже великий, через що у вампіра постійно перебор і спрацьовує запобіжники. Починаються гойдалки. На версії 2.64 повільно навтажується та повільно скидає. Це при однакових коефіцієнтах. Може щось не так розумію.
Можливо коли вийде фінальна 2.71,спробую ще раз,а поки мені 2.64 в самий раз.Ще раз дякую що допомогли вирішити проблему.Бо я вже навіть думав купувати нового Вампіра.Крок навантаження регулюється коефіціентом. Тим, що стоїть біля таргетів по розряду і по мережі. Зменшіть його хоч до 1, і воно має регулювати дуже плавно.