Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Возможно кто-то уже задавал этот вопрос, но я не нашел. При подключении SV705 к инвертору Luxpower SNA-6000 по RS485 в порт CT отваливается штатный мониторинг по WiFi. Это лечится? Если есть решение - ткните мордой плиз.
Нажаль Люкс не вміє одночасно, хоч це і не зовсім бюджетний інвертор. Проблема вирішується за допомогою роутера YR8103. На сайті є загальна схема з ним. Конкретно для Люкса схему я викладав десь в цій темі. Там є нюанс с нумерацією пінів на перехідній платці.

Знайшов фундаментальний баг в роботі Вампірів в режимі Regulation Mode 2(MPPT). Суть така - не можна було одночасно використовувати регулювання по під'їданню акумулятора і під'їданню мережі, бо вони одне одному заважали. Щоб щось працювало, іншому потрібно було ставити коефіцієнти нулі. Зараз це пофіксив. Прошивка 2.72 для SV701 та прошивка 5.09 для SV705

Доброго дня, після перезапуску інвертора запрацювало. Є зауваження по показникам. Струм від панелей PC1 - показує значення струму виходу з dc\dc перетворювача значення бувають і 40А, тим самим мені каже при двох панелях виробнитсво 2-2,5 кВт.
Значення стану батареї завжди SOC 99%
Вітаю. Батарея чисто по CAN підключена окремо, вампір окремо. Зробив розетку двопортову і розділив кан порт та рс485. блимати став один зелений і майже постійно з однієюж частотою. раніше жовтий був тепер нема. пропрацював він в мене 2 місяці. тепер пише "No vampir data". Замовив з китаю конвертер, подивлюсь. Ні то буду звертатись за допомогою. Прошивання не допомогає вже

Доброго дня, після перезапуску інвертора запрацювало. Є зауваження по показникам. Струм від панелей PC1 - показує значення струму виходу з dc\dc перетворювача значення бувають і 40А, тим самим мені каже при двох панелях виробнитсво 2-2,5 кВт.
Значення стану батареї завжди SOC 99%
На якому протоколі підключаєтесь до інвертора?

Глянув - дійсно в Мастів читається регістр 15207 Charger current. Дивно, що досі ніхто з мастівців не скаржився. Нажаль там в наборі нема регістрів для PV current та PV power. Воно на роботу Вампіра ніяк не впливає, але краще б це виправити. Там є регістр Charger power. Це те саме, що і Solar Power?

Глянув - дійсно в Мастів читається регістр 15207 Charger current. Дивно, що досі ніхто з мастівців не скаржився. Нажаль там в наборі нема регістрів для PV current та PV power. Воно на роботу Вампіра ніяк не впливає, але краще б це виправити. Там є регістр Charger power. Це те саме, що і Solar Power?
Ні не те саме
Якщо панелі вистачає то CHR + Load = power solar
Якщо не вистачає то load-dsr = power solar
поки так рахую яка потужність сонця
Але в інверторі на дісплеї показує параметр струму від сонця

Та нема нажаль того струму в регістрах.
У нас доречі ще й Pgrid є. Що цей чарджер показує, коли батареї від мережі заряджаються?

Назад
Угорі