Схема подключения солнечных панелей, расчет стринга солнечных батарей

Робіть каркас з регулюванням кута, там не набагато складніше вийде, трикутник з нижньою віссю а не центральною. для пологого даху якраз воно.

тиждень другий я вивчу всю інформацію і самостійно зроблю краще ніж чуваки котрі вчаться..
Я коли монтував сам то прокляв все.

Зимою нажаль не дивився, влітку тінь починається в 15 30 ось 1 червня поміряв.
Я за тінь що даватиме перший ряд панелей на другий. Влітку може і не буде а от зимою сонце низько, тінь тягнутиметься далі.
дізнатися за зиму сьогодні можно?
Є спеціальні сайти де вводиш своє місцеположення і воно тобі розрахує кут сонця над горизонтом, відтак будуєш проекцію і вирахуєш довжину тіні.

Підкажіть ця таблиця це вже панелі так ставити відносно горизонту чи як ви рахуетє 16 градусів?
І ви написали за свій досвід, можно посилання почитаю, дуже вам дякую!
Доброго!
кути всі вказані від горизонту
я зареєстрований та почав відписуватись з 25 травня цого року - пройдіться по ланцюжку повідомлень, будь ласка!

Я коли монтував сам то прокляв все.

Я за тінь що даватиме перший ряд панелей на другий. Влітку може і не буде а от зимою сонце низько, тінь тягнутиметься далі.

Є спеціальні сайти де вводиш своє місцеположення і воно тобі розрахує кут сонця над горизонтом, відтак будуєш проекцію і вирахуєш довжину тіні.
ні я там метра півтора зроблю а то і більше. Основні панелі на скаті будуть, а інші на шифері, там висота значна коротше тіні не буде. Поки вирішую чи зробити два стрінги не буде мало панелей? якщо 6 тільки влазить на нижній ряд і 7 на верхній бо планую ДЕЮ 6 брати інвертор. І я так розумію треба хочаб 7 панелей на стрінг чи шо робить?

Доброго!
кути всі вказані від горизонту
я зареєстрований та почав відписуватись з 25 травня цого року - пройдіться по ланцюжку повідомлень, будь ласка!
АГа почитав шо у вас, ну я вже коли почав вивчати зрозумів шо ніяких норматиівів немає хто як хоче так і робить ті панелі. Думаю стандартизують через 3-5 років під самий популярний варіант. Тому буду брати Deye є шанс шо вони задають темп хоча все може помінятись.

Думаю стандартизують через 3-5 років під самий популярний варіант.
Якщо за 10 не стандартизували то і за 5 наступних це не відбудеться, обладнання обробки PV дуже різне тому і потрібні різні номінали і розміри. Єдине до чого будуть прямувати то це знімати більшу потужність з одиниці площі.

Назад
Угорі