Доброго дня всім!
Зараз граюся/вивчаю SRNE HFP4850S80-145. Панелей поки що немає.
Батарея 4S 12В 100Аh LIFEPO4 Bulk 56V Float 56V
Можливо комусь буде корисно.
Стосовно власного споживання без навантаження: Інвертор без навантаження від батареї 0.9-0.92А.
Від мережі на байпасі:
Спочатку заряд до 56В струм 20А.
Потім Float 56В - спочатку іде насичення - протягом 30-40 хвилин струм заряду батареї падає до 20-30мА, потім до 0. - після цього споживання від мережі складає 35-37 Ватт. Вентилятори вмикаються приблизно кожні 10 хвилин (по температурі). По якійсь причині Float триває близько 4х годин і надалі відключається???
Після цього інвертор живиться від батареї - струм розряду 0.12-0.14А. Також при цьому споживання від мережі 3-3.5Вт. Іде розряд до точки п.37. - 7-8 годин, після цього знову починається заряд.
Персонально я приємно задоволений споживанням на байпасі бо поки що буду використовувути як ДБЖ.
Вольтметри показують точно. Струм - не точно.
З'явився 57 пункт в налаштуваннях, якого нема в документації - Струм, при якому закінчується заряд - значення меньше 2А не зберігається в налаштуваннях.
Англійський Мануал я прікріпив. Можливо в когось є більш свіжа версія документації??
Батарея стоіть USE. Не зрозуміло, чому режим Float триває обмежений час (близько 4х годин)? Адже для свинцю Float потрібен постійно.
Коли я поставив Float = 53.6 (3.35 на комірку - типу напруга відпочинку), то після заряду до 56В, Float відключився через 30Сек. Чому так?
ПИТАННЯ ДО ВАС
Хочу придбати батарею ВІОМ. Я не маю досвіду по БМС.
Питання такі: Що мені вимагати від ВІОМ?
Оновити прошивку до останної (JK 15.41)?
Підключити протокол Pilontech (п.14)?
або Підключити протокол SRNE WoW (п.9)?
Що ще?
Чи Біом це поганий вибір?
Ще є така батарея
https://lifer.in.ua/ua/p2571083110-litievyj-akkumulyator-48v.html Але вона дорожча.
Чи є взвгалі якісь відгуки на продукцію компанії LiFeR ?
Дякую.