Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Струм у цих Noctua від 0.06A до 0.08А

Останнє редагування:
От і я про що. А в стандартних Люксах які струми?
Отож бо)
А яка різниця які струми в стандартних? Якщо опір в поганого кулера великий, то щоб його обертати потрібен високий струм. Якщо в гарного кулера опір малий - і струм потрібен невеликий.

Головне - статичний тиск, який він здатен створити, що прямо пропорційно його можливості до переміщення повітряних мас і охолодження...

Питання до їх роботи і охолодження немає жодних, тому не дуже розумію навіщо перемішувати тепле і м'яке.

Тут питання до нової прошивки і софтової реалізації керування цими кулерами.

я відповідав на питання.
питання було - чому вони працюють не так як хотілося би.
На мою думку - саме тому, що струми різні.
На інших форумах вже обговорювалася заміна на Noctua
на старих прошивках були навіть помилки в роботі інвертора.

оновився до cBaa-318D96, зявилося аж 4 нових пункти в меню 34-37 , а також як завжди нові баги з зарядкою, струм заряду заданої в бмс ділиться приблизно на 3. в бмс було 30А, в інверторі стояло 20А , заряд ішов 20, зараз після обновки заряд іде 8А. і піднять його назад до 20А можна тіки задерши в бмс струм заряду до 60А.
Сьогодні обновився також, 2*100 дайнес, до 90% було 80а так і залишилось, до 95% було 40а стало 30а, до 100% було 20а стало 15а, також начебто змінились режими роботи вентиляторів

До того ж питання, працює як дбж для квартири, чи можливо встановити як в деє обмеження по потужності при зарядці, тобто виставити максимальну потужність яку використовує в байпасі і і на заряджання АКБ, при збільшенні потужності байпасу інвертор зменшує ток заряду АКБ щоб не вийти за межі встановленого значення

Доброго вечора. В мене таке питання це нормально що інвертор не зразу переходить на акумулятори після вимкнення мережі?

До того ж питання, працює як дбж для квартири, чи можливо встановити як в деє обмеження по потужності при зарядці, тобто виставити максимальну потужність яку використовує в байпасі і і на заряджання АКБ, при збільшенні потужності байпасу інвертор зменшує ток заряду АКБ щоб не вийти за межі встановленого значення
Обновился мануал на SNA серию. https://luxpowertek.com/wp-content/uploads/2025/10/SNA-3-6K-User-Manual-25.10.22.pdf
там есть описание 35 параметра, может это то что вам надо

Даного параметра я не знайшов. Може бути в цьому вина версія прошивки бо я не оновляв її? (версія cbaa-181D1B)

Даного параметра я не знайшов. Може бути в цьому вина версія прошивки бо я не оновляв її? (версія cbaa-181D1B)
Я цей параметр бачу тільки при локальному підключенні з телефону (wi/fi або блютус, неважливо). прям виходите зі свого акаунту і конектитесь локально через блютус (так простіше, не треба конектитись на вайфай донгла). перевірте, як нема, то вже напевно прошивка

Підключився лкально через wi-fi, даний параметер відключений мені його треба включити?

Останнє редагування:
Включив коли зможу перевірити та дам знати бо зараз нема світла. Заздалегідь Дякую

Доброго. Підкажіть хто знає. Lux 6 k працює з двома dyness dl5.0. Спочатку все було норм. А потім чомусь bms обмежило струм заряду/ розряду до 20/60 а відповідно, хоча було 80/100(80/200) в залежності від soc.

Вкладення

• IMG_20251121_090201.jpg
    IMG_20251121_090201.jpg
    312,9 Кб · Перегляди: 4
Доброго. Підкажіть хто знає. Lux 6 k працює з двома dyness dl5.0. Спочатку все було норм. А потім чомусь bms обмежило струм заряду/ розряду до 20/60 а відповідно, хоча було 80/100(80/200) в залежності від soc.
bms передає до інвертора charge/discharge current на основі внутр інформації про комірки, нагрів, опір ізоляції і ще хтозна що). Можливо в 1 батарейці проблема. Спробуйте підключити їх окремо. Спочатку 1 потім 2

bms передає до інвертора charge/discharge current на основі внутр інформації про комірки, нагрів, опір ізоляції і ще хтозна що). Можливо в 1 батарейці проблема. Спробуйте підключити їх окремо. Спочатку 1 потім 2
+ шо по температурі в приміщенні?
+ оновіть версію інвертора.

Назад
Угорі