- Реєстрування
- 21 Кві 2021
- Дописи
- 805
- Бали
- 93
- Сонячні панелі
- JA SOLAR
- Інвертор
- SUN2000 33KTL-A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не советую 6стрингов. Хотя риск -дело благородное... 3 стринга по 17 - пойдет.Да, панели LR6-72HPH-535M. Не понял вас, то есть можно 6 стрингов по 17 панелей ?
Власне, нові Соліси будуть з активним охолодженням, і там прописано, що можна 45 кВт. Я ще не добрався до їх опису.зовнішня температура вираховується просто по співвідношенням
Вітаю. Реально перемога.він дозволяє робити їх ВІДДАЛЕНО! (це перемога я вважаю!)
поки що лише вручну. Треба доступ до регістрів інвертора.Як це зробити та проаналізувати?
Здається, тема перевантаження втрачає свою актуальність...Щодо перевантаження Солісів (стосовно моделей 5G)
График генерации показывает рост более 30квт(до 32квт)
Вопрос он фальшивит?
Или что-то инсталятры не так установили?
Как я могу сам это проверить-установить?(отсечку на 30квт)
Все правильно,он выдает максимум 33 кВт.
В настройках инвертора Power Control нужно поставить 100 %,по умолчанию стоит 110 %.
Точнее где в настройках пока не скажу,надо быть рядом с инвертором.
В ютубе есть видио настройки солиса от фирмы" Термотехнология".График генерации показывает рост более 30квт(до 32квт)
Вопрос он фальшивит?
Или что-то инсталятры не так установили?
Как я могу сам это проверить-установить?(отсечку на 30квт)
Output PowerВсе правильно,он выдает максимум 33 кВт.
В настройках инвертора Power Control нужно поставить 100 %,по умолчанию стоит 110 %.
Точнее где в настройках пока не скажу,надо быть рядом с инвертором.
Це саме круте. Чому не потрапляв в той розділі доречі - єдиний в вільному доступі розширений мануал по інверторах
тут
General Knowledge
usservice.solisinverters.com
Додав в шапку.Коди помилок Solis
як на інверторі прочитати архів 100 останніх помилок
- Press the "Enter" button to access Main Menu.
- Scroll down to "Advanced Info."
- Enter pass code "0-0-1-0" (press "Down-Down-Up-Down"), then press "Enter."
- Within the "Advanced Info" submenu, select the first option, "Alarm Message." This will display the 100 latest alarm messages, along with the date and time they occurred.
- Scroll through the alarm messages manually by pressing the UP/DOWN buttons. Press the ESC button to return to the previous menu.
В результаті інсталятор запропонував і підключив два стрінги по 20 панелей - 5 панелей з даху будинку були підключені до 15-ти на хліві. Кут нахилу дахів однаковий. Напруга холостого ходу на обох стрінгах однакова по 750Вякщо на даху викинути одну панельку, то вигляд буде - ох негарно. Але я виложу точні розрахунки, що можна поставити 25 шт. Єдине, що в ідеальних умовах (-25град.С і кут нахилу 70град при ідеальному сонці - вийде 1056В) . а таких умов практично не буває. Тим більше дах стабільно 40 град. Всі кажуть приблизно і з запасом. А якщо точно по формулі і з заводськими параметрами панелі то.... можна