FAQ Як підключати батареї до інверторів

пари 4+5 однаково з обох сторін
на фішках на батареях 1а-0010, 2і3 -0000

Е
На інверторі у властивостях батареї має з явится PYLON

На батареях діпи перемкнув. Дякую.
По кабелю не розумію, чи не знаєте де замовити одразу готовий кабель?

@art7 , підкажіть як краще вийти з положення. Бо я б запропонував, але мені ви заборонили, скажете знову реклама. Допоможіть.

На батареях діпи перемкнув. Дякую.
По кабелю не розумію, чи не знаєте де замовити одразу готовий кабель?
тут підійде самий звичайний прямий ethernet кабель.
(це кабель, в якому пари по кольорах однакові з обох сторін)
потім берете звичайні ножиці і просто перерізаєте всі пари крім 4.5)))

Dalet - заздрю вашому почуттю гумору)))

Всім доброго дня. Замовив новий кабель і все запрацювало.
Всім хто мені допомагав велика дяка!!!
Помилок було дві. Неправильно виставлені піни на батареях та непідходящий кабель.

Вкладення

• IMG_7657.jpeg
    IMG_7657.jpeg
    1,9 Mб · Перегляди: 51
Всім доброго дня. Замовив новий кабель і все запрацювало.
Всім хто мені допомагав велика дяка!!!
Помилок було дві. Неправильно виставлені піни на батареях та непідходящий кабель.
Ну тобто всі помилки що можна - ви змогли))))

Вітаю, підкажіть пробую підключити LuxPower, до АКБ Deye 6.1, наче розпіновка ок за мануалом, але на жодному протоколі Luxpower не бачить акб

По параметрам напруги для режиму без СAN в мануалі немає інформації, 40-57В відключення, але я так розумію що 47-55В більш адекватно ?

Вітаю, підкажіть пробую підключити LuxPower, до АКБ Deye 6.1, наче розпіновка ок за мануалом, але на жодному протоколі Luxpower не бачить акб
Дейевские батарейки некоторые, засыпают без кана, в принципе можно пробовать решить вопрос с китайцами, но они четко отвечают, что батарейки дейе, должны работать только с инверторами дейе, но тем не менее, могут сделать прошивку для протокола вашего инвертора... Такой у меня был ответ...

пари 4+5 однаково з обох сторін
на фішках на батареях 1а-0010, 2і3 -0000
Вибачте, а чи обов'язково при підключенні кількох аккумуляторів Pylontech на головному ставити DIP-перемикач 0010? Якщо так, то де про це можна почитати? В мануалі про це прямо не сказано. Написано, що головний той, у якого Link Port0 пустий. Чи я просто неуважно читаю?

Вкладення

• AU-US3000C+Operation+Manual.pdf.pdf
    1,6 Mб · Перегляди: 19
Вибачте, а чи обов'язково при підключенні кількох аккумуляторів Pylontech на головному ставити DIP-перемикач 0010? Якщо так, то де про це можна почитати? В мануалі про це прямо не сказано. Написано, що головний той, у якого Link Port0 пустий. Чи я просто неуважно читаю?
якщо у вас працює і так - можете не ставити.
Але якщо ви тут - у вас схоже проблема.
В мене проблем немає)

Ви вгадали. :)
Маю інвертор Deye SUN-6K-SG03LP1-EU та 2 батарейки Pylonteсh US3000С з жовтня 23 року. Поки без підключення СП. Все наче добре, але вже кілька разів при відсутності електрики при включенні електричного чайника (десь 2,2 кВт) та малих споживачів(до 1 Квт) інвертор відключається через 1,5-2 хвилини та перезавантажується. Запасу потужності інвертора наче повинно вистачати. По моніторингу в Solarman або Deye Cloud ніколи не бачив потужності розряду більше 3,5 кВт... Тому почав дивитися в сторону батарейок, чи все правильно виставлено. Бо при зарядці дві батареі беруть зарядний струм рівно 37 А, тобто стільки, скільки повинна брати одна US3000C з номінальним струмом 0,5С. DIP-и на обох батареях стоять 0000. Тому й виникло таке питання: чи може бути, що інвертор бачить батарею як одну на 3,6 Квт і не дозволяє заряджати-розряджати її струмами більше номіналу (37А)? Про DIP інформація є тільки та, що в мануалі, більше нічого не знайшов... Тому й спитав, можливо, Ви знаєте трохи більше, чим написано...

ну я наприклад - досі не розумію - як взагалі інвертор визначає ємність підключених батарейок -
через CAN шину саме цифра ємності батарейки не передається. І от в моніторингу (принаймні в солармані)
цифри ємності батарейок немає. А наприклад luxpower цифру ємності якось витягує і досить точно.
Можливо щось додаткове є в поросі по модбас. Я так глибоко не копав.

Маю інвертор Deye SUN-6K-SG03LP1-EU та 2 батарейки Pylonteсh US3000С з жовтня 23 року. Поки без підключення СП. Все наче добре, але вже кілька разів при відсутності електрики при включенні електричного чайника (десь 2,2 кВт) та малих споживачів(до 1 Квт) інвертор відключається через 1,5-2 хвилини та перезавантажується. Запасу потужності інвертора наче повинно вистачати. По моніторингу в Solarman або Deye Cloud ніколи не бачив потужності розряду більше 3,5 кВт... Тому почав дивитися в сторону батарейок, чи все правильно виставлено. Бо при зарядці дві батареі беруть зарядний струм рівно 37 А, тобто стільки, скільки повинна брати одна US3000C з номінальним струмом 0,5С. DIP-и на обох батареях стоять 0000. Тому й виникло таке питання: чи може бути, що інвертор бачить батарею як одну на 3,6 Квт і не дозволяє заряджати-розряджати її струмами більше номіналу (37А)? Про DIP інформація є тільки та, що в мануалі, більше нічого не знайшов... Тому й спитав, можливо, Ви знаєте трохи більше, чим написано...
не побачив - у вас 2 батарейки,?
тоді точно - інвертор має бачити що є один майстер і інші слейви. Тоді точно - на майстрі 0100 на слейвах 0000
Ну і при старті батарейок - нажимаємо червону кнопку щоби пройшла синхронізація.

на батареї що є мастер потрібно виставити 0100 у Вашому випадку на другій залишити як є
батареї перезапустити

чи можна до 1 гелевої батареї на 100А-год під'єднати паралельно ДБЖ Powercom(600Вт) під'єднати звичайний китайський інвертор (без функціоналу зарядки) на 1000Вт? на ДБЖ працює тільки 2контурний газовий котел (70Вт споживання), а на інверторі потрібно утримати холодильник (75Вт споживання під час роботи компресора, але +1кВт стартовий струм). В обох пристроях - чистий синус. Чи є тут якісь слабкі або небезпечні місця у такій схемі?

чи можна до 1 гелевої батареї на 100А-год під'єднати паралельно ДБЖ Powercom(600Вт) під'єднати звичайний китайський інвертор (без функціоналу зарядки) на 1000Вт? на ДБЖ працює тільки 2контурний газовий котел (70Вт споживання), а на інверторі потрібно утримати холодильник (75Вт споживання під час роботи компресора, але +1кВт стартовий струм). В обох пристроях - чистий синус. Чи є тут якісь слабкі або небезпечні місця у такій схемі?
Без зарядки да, с зарядкой бывают нюансы

Назад
Угорі