1dima93
Tier3
- Реєстрування
- 23 Жов 2023
- Дописи
- 9
- Бали
- 1
Дякую за відповідь. Якщо чесно, я не дуже сильно в цьому розбираюсь, тому і попросив допомоги.Добрий день! Я не спеціаліст і використовую інше обладнання, але мав ту саму задачу тому дам кілька загальних порад:
1 Розберіться з пінами провода для CAN треба 2 проводи canlow i canhi, у мене на батареї це 4 і 5 контакти( знайшов в інструкції), а на інверторі це 5 і 6 контакти
( теж з інструкції, скріни додам) тому комплектні кабелі не підійшли - робив власний.
2 Подивився на сайті Е2 в характеристиках інвертора CAN не заявлено лиш RS-485
( можливо не написали, а може його і немає, для початку проясніть це)
3. на батареї є DIP-перемикач котрий активує один з доступних протоколів, якщо в характеристиках батареї та інвертора є спільний протокол то обирайте його, якщо ні то можна спробувати методом підбору:
Активуєте протокол на батареї потім в інверторі( відповідний пункт меню) обираєте перший протокол (перезагружаєте інвертор якщо потрібно для активації п. на інв.) далі наступний, якщо жоден не підійшов то змінити протокол батареї на наступний і знов перебираєте варіанти на інверторі.
4.Можливо в інструкціях відсутня потрібна інформація про розпіновку та всі доступні протоколи тоді можете написати листа на підтримку виробника.
Нижче додав скріни від інвертора Must pv18-5048vhm з розпіновкою роз'єму та батареї від Dipower LFP 5kWt з таблицею протоколів для DIP- перемикача та розпіновкою - це для прикладу.
Пораду пишу на випадок якщо не знайдеться той хто точно знає як законектити ваше обладнання
В інструкції до інвертора вказано, що CAN є, і ще знайшов розпіновку. А до акума немає інструкції, щоб знати які там піни. Кабель використовував, той що був у комплекті з акумом
Пробувати різні протоколи через CAN чи RS-485?