Ігор_Л
Tier1
- Реєстрування
- 8 Сер 2024
- Дописи
- 250
- Бали
- 28
Дякую добра людина! Тільки збирався про це писати питати, а ви вже відповіли. Я також вчора планував "по бистячку" оновити 15.35 на останню прошивку 15.41, вона ж фінальна, більше оновлень не буде... Прошив мать його... півтори години потім довбався, згадував налаштування та налаштовував.прошився з 15,35 на 15,41, всі налаштування злетіли , сигналізація пищить, хто робить в переше кірпічі в штани не кладіть нічого страшного просто знов зайдіть через додаток чи ПК і виберіть шаблон LIFEPO4
Але оновлювати було потрібно хоча б тому, що в 15.41 таймер Float mode вже не 12 годин, як раніше, а можна 25 годин ставити. Це дуже добре, подовжує життя АКБ та й енергію дещо економить, якщо від мережі заряджаєте АКБ.
Оце не зовсім зрозумів. Вам перепрошивка щось в налаштуваннях інвертора змінила? У мене начебто флоат як працював, так і працює...Поправка, проблема була не в бмс а в інверторі, в одному налаштуванні яке з'явилося після прошивки "стандарт мережі"
Що помітив зі змін після оновлення на 15.41 - це зараз при вході у налаштування BMS з мобільного додатка, звучить 3 рази сигнал "Пік-пік-пік". На 15.35 "пікало" лише 2 рази. Підкажіть, у всіх так? Хтось знає чого 3 рази пищить?
Ну так другий раз продати те, що вже продали... це відома китайська ринкова стратегія.Китайці не настирливо пропонують поміняти нам старі бмс на нові.
Але у нас ревізія плати V15 і єдине що мене не влаштовувало в ній - це астрономічна помилка датчику струму. Він просто не бачить споживання до 0.5А, відповідно коли АКБ розряджається малими струмами, лічильник SOC це тупо не фіксує. Як наслідок через декілька не повних розрядів-зарядів АКБ SOC показує "погоду на марсі" а не реальний стан АКБ.
Якщо в новій ревізії БМС котра V19 датчик струму більш точний - є сенс оновитись. Але нажаль інформації про це поки що немає.