crowl
Tier1
- Реєстрування
- 5 Гру 2024
- Дописи
- 231
- Бали
- 28
Я можу вам дати дані як заряджати через Use Batt V. Якшо цікаво.Доброго часу доби всім! Маю таку проблему, може хто щось підкаже. Є ДБЖ під СЕC але поки без панелей. Три трифазні інвертори Deye 12 кВт в паралель, до них приєднані вісім батарей Deye 48В 5 кВтг. Все це пов'язане між собою як належить modbus/can. Встановлені найновіші прошивки на батареї та інвертори. Але система веде себе неадекватно з батареями - постіно заряджає та розряджає по колу одну батарею, якщо її від'єднати, то починає смикати іншу. В процесі виявилось, що інвертор заряджає батарею до bulk 58,4В та SOC 100% а потім переходить у float 53,37В. Ці рівні встановлені автоматично БМС. Але при цьому ще працює керування по SOC - коли батарея розряджається до float, SOC падає до 99% і знову включається bulk і так по колу. Батарея ковбаситься конкретно, набирає цикли на очах.
В з'вязку з цим хочу спробувати керування напряму по напрузі, пр цьому SOC гадаю, не буде впливати. Для цього доведеться встановити галку в налаштуваннях Use Batt V, та встановити адекватні bulk та float.
Питання, чи це безпечно взагалі? Чи буде інвертор бачити BMS в цьому режимі, бо це важливо, струм заряду там і т.і.?
Треба лише інформацію, скільки годин заряджати, о котрій, до якого SOC розряджати, коли, тоді можу більш менш сказати.
В мене вже місяць працює безвідмовно система лише на Use batt V.
Останнє редагування: