FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

та хоч 16, просто треба давати грубший кабель розрахований на 75 Ампер.
Або порозводити розумно. Від інвертора на 2 чи 3 шиною, відповідно спочатку на 75, а там вже по 25 ампер на три фази розділити, відповідно по 6 кВт навантаження. Просто тут буде 1 фаза крутелезна, а там 3 тухлі мусять набирати стільки ж..
Я кажу про дозвільні документи. Наче якщо споживач хоче більше 10кВт, то підключають тільки по трифазній схемі. І автомати відповідні ставлять під пломбу.

Я кажу про дозвільні документи. Наче якщо споживач хоче більше 10кВт, то підключають тільки по трифазній схемі. І автомати відповідні ставлять під пломбу.
Ну, мені документи не потрібні, але я бачу шо до мене в хату заходить 1.5 мм перерізу кабель, замість адекватного 4 мм, хто їм дозвіл давав?
Для мене у житті є лише фізика і прорахунок.
Міська мережа хай собі буде як є, в себе в хаті я порозводжу з запасом і без дозволів. Інвертор і сонячні панелі в мене в хаті на моїй відповідальності.

Ставте. В мене працюють. І 13 кВт буде без перевантаження. Тільки в меню правильно налаштуйте і до головного підключіть СТ датчик як в інструкції. Якщо акумулятор один, то BMS теж до головного.
Дякую за відповідь.
Акамуляторів буде два по 15 кВт кожен.
Виробник Must.
Я вже другий рік зтягую все докупи.
Осталося дочекатись інверторів...

• Like
Реакції: Romm
Доброго дня.
Прийміть в спільноту
Є таке питання.
В мене на участку є два вводи з мережі.
Фаза там одна й та сама.
Хотів поставити два інвертори Дея по 6 кВт. І підключити їх в паралель.
Але почув думку що хоч інверторів буде два. Все одно більше шести кіловат з них я не зможу зняти. Так як це не дадуть налаштування інверторів при паралельному підключенні. Тобто 12 кВт ніяк не вибрати.
Скажіть будь ласка. Це так чи ні?
буде працювати, але є небезпека, що один з вводів електрики колись перекинуть на іншу фазу (наприклад, з метою балансування)

але є небезпека, що один з вводів електрики колись перекинуть на іншу фазу
А в чому саме небезпека стане? Гібридним інверторам це ніяк не завадить, якщо навіть вони працюють на одне навантаження.

Питання знавцям: тех.підтримка Deye виконала моє прохання зменшити період оновлення даних в хмарі до 1 хвилини, але завантажую з хмари ексель-лог і бачу майже 2 хвилини між записами. Так і має бути, все гаразд?
2025/01/09 00:04:30
2025/01/09 00:06:14
2025/01/09 00:07:58
2025/01/09 00:09:42
2025/01/09 00:11:27
2025/01/09 00:13:10
2025/01/09 00:14:54
2025/01/09 00:16:39
(початок логу)

Питання знавцям: тех.підтримка Deye виконала моє прохання зменшити період оновлення даних в хмарі до 1 хвилини, але завантажую з хмари ексель-лог і бачу майже 2 хвилини між записами. Так і має бути, все гаразд?

(початок логу)
У мене стандартний інтервал 5 хв., але оновлення зазвичай через 6, а інколи і 7 хв. бачив. Можливо окрім інтервалу прошитого у логер (вам його замість стандартних 5 хв. перепрошили на 1 хв.) є ще якісь затримки може у самій хмарі. Зверніть увагу на параметр "Data aquisition period", я так міркую це затримка на отримання інформації. Можливо вона в деяких випадках додається до "Upload period".

Зайдіть в програмі моніторингу у параметри логера. Там пише інтервал прошитий. Якщо у вас там 1 хв, то китайці зробили що обіцяли.

Вкладення

• Loger.jpg
    Loger.jpg
    141,3 Кб · Перегляди: 8
Останнє редагування:
А в чому саме небезпека стане? Гібридним інверторам це ніяк не завадить, якщо навіть вони працюють на одне навантаження.
Наверное в том что оба ввода в схеме с двумя инверторами придется тоже параллельно включать. Ну и томарищь Ом подскажет насколько равномерными будут токи по каждому вводу (не будут) даже если эти вводы идут с одной шины.

Назад
Угорі