FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Не розумію те ваше "не одне і те саме". Як інвертори "балансують навантаження" без "паралельного з'єднання виходів"?

Почалося все з питання rv0, яке звучало так:
Мається на увазі не тільки з'єднати, а і в меню включити паралельний режим, вказати головний і підлеглий ініертори

В мене на участку є два вводи з мережі.
Фаза там одна й та сама.
Хотів поставити два інвертори Дея по 6 кВт. І підключити їх в паралель.
Если это отдельные вводы со своими приборами учёта то их нельзя параллелить.
Нет, ну техничеки их скрутить конечно можно и оно даже будет работать в определенных ситуациях.
Но это так же можно как ездить на красный свет, по одностороннему против шерсти, не уступать дорогу там где положено уступить.

Если это отдельные вводы со своими приборами учёта то их нельзя параллелить.
Нет, ну техничеки их скрутить конечно можно и оно даже будет работать в определенных ситуациях.
Но это так же можно как ездить на красный свет, по одностороннему против шерсти, не уступать дорогу там где положено уступить.
Якщо так зробити, то через цю скрутку потече весь струм інших споживачів, якщо електрик раптом захоче відключити одну фазу.

А окремо підключити можна кожен ввід в свій інвертор і буде працювати. Але датчик СТ один тільки береться до уваги при паралельному. Китайці так зробили програму. Zero export to load працює некоректно. Я їм писав як правильно підкорегувати програму і навіть пропонував, що сам це зроблю, якщо скинуть її мені. Казали самі дороблять в майбутніх версіях. Тоді буде можливим коректне використання окремих вводів в кожен інвертор.

При чому тут відключення одного вводу при паралельній роботі.
При тому що відповідно до мануалу паралельні інвертори шарять один ввод, а rv0 явно планував кожен з 2-х вводів подати окремо на кожен з двох інверторів. Тобто ось вам абсолютно ненульова ймовірність відключення одного з вводів.

При чому тут відключення одного вводу при паралельній роботі. Ви писали звичайно ні для запаралелення в звичайному режимі. Ви самі собі у всьому суперечите. Не маю бажання більше вам відповідати. Як і що працює я вже достатньо розписав для тих, хто може прочитати
А є якийсь незвичайни режим? Магічний?
"Звичайно ні" я писав для електричного паралельного з'єднання виходів інвертора, якщо кожен з них працює кремо на своїй фазі.
Вдруге пишу вам, що то була моя відповідь на "паралелити інвертори".
Дещо здивований, що доводиться вам це пояснювати.
І також не маю бажання більше вам відповідати, оскільки ви чуєте виключно себе. Гарного дня.

Як інвертори "балансують навантаження" без "паралельного з'єднання виходів"?
Ніяк. Я про "без" і не писав. Балансування (розподілення навантаження порівну між інверторами) буде виключно при паралельній роботі, коли виходи інверторів з'єднані між собою.

Ніяк. Я про "без" і не писав. Балансування (розподілення навантаження порівну між інверторами) буде виключно при паралельній роботі, коли виходи інверторів з'єднані між собою.
ну от же

Що ви маєте на увазі під "паралелити інвертори"?
Паралельна робота інверторів і електричне паралельне з'єднаня їх виходів - це не одне й те саме.
Якщо ви про перше - можна.
Якщо про друге - звичайно ні.
У вас якесь жонглювання словами і придирки.
Я думав, що це очевидно, що коли ми говоримо про паралельну роботу, то інвертори з'єднані і налаштовані на такий режим.
Основне питання було про заживлювання їх від різних вводів і автору сказали "ставте, в мене таке працює" я і Den_LocalNet звернули увагу автора питання на нюанси про "два різні вводи".

Назад
Угорі