Den_LocalNet
Tier2
- Реєстрування
- 29 Вер 2024
- Дописи
- 70
- Бали
- 18
- Сонячні панелі
- 24x585w
- Інвертор
- Deye SUN-12K-SG04LP3-EU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О, оце щось схоже на мої температури. Підкажіть плс, яка температура у приміщені де інвертор стоїть. І яким струмом заряджаєте?
Батарея висадиться до вказаного SOC (40%) і далі буде живленні навантаження від мережі, без заряджання батареї.1. Там де стоїть галка "Зарядка від мережі" все начебто ясно. У проміжок часу 1:00 - 5:00 заряджає АКБ від мережі до 80% SOC. А що буде, за межами 1 - 5 години?
Без сонця і мережі має просто вимкнути живлення навантаження.Навантаження не буде живитися від АКБ розряджаючи його нижче 40%? Інвертор просто вимкне навантаження?
Від сонця, якщо воно є. Якщо нема - то і зарядки не буде.відкіля інвертор нагоніть в АКБ ті 80%? Від сонця? А якщо зима, немає сонця? А якщо як у мене, немає сонячних панелей, лише АКБ та мережа? Відкіля воно 80% візьме?
А хіба інтерфейс дозволяє налаштувати проміжки так. щоб вони були з розривами?4. Що відбувається з АКБ у час за межами вказаних на скрині діапазонів?
Так.1. Я вірно розумію, що це дні тижня у які працюють налаштування задані на Time_1?
Без Time Of Use батарея заряджається до 100% від мережі або від сонця, якщо можливо. Живлення навантаження йде від сонця або мережі. Батарея підтримується 100% зарядженою.2. Що буде відбуватися із зарядом/розрядом АКБ у неділю? На "Нд" галка не стоїть. Розкажіть плс, як буде заряджатися-розряджатися АКБ у цей день? Де це прописано, де встановлені межі заряду/розряду, відсоток SOC для "Нд"?
Ніт. Тільки вмиканням/вимиканням Time Of Use по дням тижня.Тиждень налаштувати в Deye якось можна?
Загалом вірно, окрім цього:Всі написані мною відповіді базуються на моєму власному розумінні мануалів і переглядах відосів на YouTube. Так що на абсолютну правильність відповідей не претендую, буду вдячний за виправлення і доповнення.
Батарея буде розряджатись до межі, встановленої у налаштуваннях батареї. Зазвичай це 10%.Без сонця і мережі має просто вимкнути живлення навантаження.
Ні. Але можна дистанційно керувати Time of use з DeyeCloud або Solar Assistant. У будь-який час оперативно змінювати % у розкладі.Тиждень налаштувати в Deye якось можна? Наприклад хочу, щоб понеділок-субота АКБ тримався на 80% SOC, а у неділю щоб інвертор заряджав АКБ до 100% для скидання лічильника SOC та балансування. Якось таке зробити можна?
Десь про таке вже читав. Дійшли висновку, що це баг у ПЗ. Треба написати китайцям у підтримку, нехай подивляться.Вже починати нервувати чи ще ні?
Інвертора чи батареї?Дійшли висновку, що це баг у ПЗ
Мені бачиться, що батареї. Бо з батареями інших типів такого ніхто не спостерігав.Інвертора чи батареї?
в людей ще і в Alarm випадає після балансуванняОдна з 8 паралельно підключених батарей Deye SE-G5.1 Pro-B вже 6 годин балансується.
Вже починати нервувати чи ще ні?
Лише 5 циклів, прошивка 2009, температура навколишнього середовища 25 градусів.
Система працює як ДБЖ з SOC 100% в режимі очікування .
вона не балансується, а гаситься в BMS, хочете балансувати - виставляєте Зарядку на 54.4В, а Float на 54 Вольт і все.Одна з 8 паралельно підключених батарей Deye SE-G5.1 Pro-B вже 6 годин балансується.
Вже починати нервувати чи ще ні?
Лише 5 циклів, прошивка 2009, температура навколишнього середовища 25 градусів.
Система працює як ДБЖ з SOC 100% в режимі очікування .
Пан експерт знає точно як працює балансування саме в Deye SE-G5.1 Pro-B ?я експерт у цих питаннях
саме так. Я знаю як балансувати усі типи батарей усіх виробників і ємностей.Пан експерт знає точно як працює балансування саме в Deye SE-G5.1 Pro-B ?