sanyas15
Tier1
- Реєстрування
- 14 Кві 2021
- Дописи
- 787
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Jinko Solar 575W
- Інвертор
- Axioma-BFP 8000
Хіба це помилка? Це повідомлення, що зовнішня мережа була відключена, та підключення поновлено.Видає таку помилку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хіба це помилка? Це повідомлення, що зовнішня мережа була відключена, та підключення поновлено.Видає таку помилку.
воно пише шо мережа пропала і з'явиласьДоброго дня deye 12kw з фази . Видає таку помилку. Стоїть ще 3х фазне реле напруги на вході. З чим це може бути пов'язано ?
Ви спочатку з'ясуйте - це реле напруги клацає чи сам інвертор?Можливо я не так висловився. Насторожило що малий інтервал, між включенням та виключенням мережі. Можливо на реле напруги слід підняти верхній поріг напруги, та опустити нижній.
Ви зрозуміли, що я написав? Візьміть тестер чи індикатор таЦі повідомлення з інвертора. перед інвертором стоїть реле напруги . Допускаю може напруга вийшла за межі реле напруги і воно вимкнуло мережу, а інвертор написав , що мережа пропала, ну а потім з'явилася .
Тоді буде зрозуміло що робити.з'ясуйте - це реле напруги клацає чи сам інвертор?
Напруга то пропадала. Але хто винен в цьому - реле чи постачальник - не відомо. Якщо на такий короткий термін, то, вірогідно, що таки реле вимкнуло напругу по перевищенню/заниженню завданих уставок.Якщо інвертор під'єднано до моніторингу, можна подивитись як вела себе вхідна напруга. Пропадала чи ні.
Не факт. Інвертор може сам відключитись, якщо параметри мережі його не влаштовують. При цьому на графіку вхідна напруга не пропадає.Напруга то пропадала.
А при цьому хіба не повинно бути запису в лог про невідповідність мережі ?Інвертор може сам відключитись, якщо параметри мережі його не влаштовують
Саме його й показали на фото.А при цьому хіба не повинно бути запису в лог про невідповідність мережі ?
Передьорнув Time Of Use (півгодини розряджав батарею) - проблема зникла. Спостерігаю....Одна з 8 паралельно підключених батарей Deye SE-G5.1 Pro-B вже 6 годин балансується.
А в уверены, что они "подружились"? По вашему фото есть сомнения.Подружив я її з акумулятором фірми 2Е по RS485, показники всі є, але якось некоректно себе поводить інвертор. Акумулятор вже заряджений до 100%, але інвертор постіно то дає на нього струм, то починає забирати назад.
Це єдиний протокол який показав всі дані вірно. Перепробував всі, в інших були невірні дані ємкості, вольтажу батереїА в уверены, что они "подружились"? По вашему фото есть сомнения
рано чи пізно, усі, хто хоче стабільної роботи системи протягом 20-30 років прийдуть до Use Batt V налаштувань.
Use Batt V для батарей те ж саме, шо і асемблер для комп'ютера.
я можу з точністю U до % SOC для своєї системи знайти. І знайшов його для 25%, шо ше в зоні плато. Тому лише час і трохи логіки як це зробити і легко можна і там знаходити.Це "holy war" хтось за SOC, а хтось за налаштування батареї по напрузі. І давно вже сказано, що для свинцю, літій-іону (марганцю та ін.) по напрузі добре працює. Але для ліферу, з його практично прямою в межах 80-20% розрядною характеристикою, альтернативи SOC немає. Тому що за напругою не можна зрозуміти, 80% заряду у тебе в АКБ залишилося, або 60%, або може 30%? Тому і використовують SOC, не ідеальний, часто брехливий, але він дозволяе хоть якось розуміти залишкову ємність АКБ.
я можу з точністю U до % SOC для своєї системи знайти. І знайшов його для 25%, шо ше в зоні плато. Тому лише час і трохи логіки як це зробити і легко можна і там знаходити.
Лише вольтаж в залежності від C розрядки точно до 1% може сказати залишкову ємність. А не всі ті ваші SOC.
Просто я люблю всі ці процеси, батарейки, фізику, хімію, то всьо розбирати і аналізувати графіки.
У вас шось зламалось. До 51 вольт воно може впасти після розряду 80%, а не просто так.ДЕЯ 6 квт, акб самостійна збірка 16LiFePo4 з JK BMS (не інверторною, інвертор з БМС подружені через ESP32).
Таке в мене враження, що дивні значення SOC батареї, при тому, що напруга в батареї падає з макс 53,5 (100% SOC) до 51,2-51,3V (20% SOC).
Максимальні значення напруги в 55,3V лише при заряді, і провалюються до 53,5 при відключенні заряду (як від мережі, так і від сонця)