Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 796
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
яким чином Ви будете без світла як що е акумулятор?бо буду без світла часто і не тіки в день а й в ночі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
яким чином Ви будете без світла як що е акумулятор?бо буду без світла часто і не тіки в день а й в ночі.
перефразую бо неправильно сказав , інвертор часто працюватиме від акб, а якщо через інвертор буде працювать бойлер то це проблема, бо акб в мене 105аг а не 230аг.яким чином Ви будете без світла як що е акумулятор?
я не так висловився, струм не зміниться, а ось навантаження на транзистори і решта зменшиться в порівнянні з 6 кВт.Не зменьшиться струм. Напруга 230 вольт та навантаження 5кВт на обох варіантах дадуть однаковий струм. Конструктивно в силовій частині 11кВт інвертор має обо вдвоє більше транзисторів, або транзистори на вдвоє більший струм та точно моє вентилятори і активне охолодженя.
в яком плані на транзисторах зменчиться? яким чином? якщо поштучно на кожному транзисторі мірять якщо їх більше то да, але загальний струм буде такий самий, ще дуже давно один виробник АТХ БП зрозумів що якщо збільшить вдвічі силову елементну базу, то тепловиділення падає в тричі, таким чином можна зекономити на радіаторах і підняти потужність не збільшуючи загальні габарити, це був період коли почали з'являтися кіловатні БП для компів і вони мали вдвічі більші габарити за стандартні, а цей виробник впихнув вдвічі більше в той же корпус що і стандартний АТХ 500Вт, але правда і ціна там тож була вдвічі......я не так висловився, струм не зміниться, а ось навантаження на транзистори і решта зменшиться в порівнянні з 6 кВт.
Сьогодні був в компанії, яка займається встановленням і продажею інверторів Deye і акумуляторів, так мені сказали, що в інверторах Deye 8 кВт і вище встановлені вентилятори для охолодження, тобто радіатори ззовні + вентилятори в середині пристрою
ясаме про це, що коли збільшується к-сть транзисторів, тоді навантаження на транзистор зменшується. Але, щоб думати-гадати, потрібно порівняти схеми двох різних за потужністю інверторів і тоді все стане на свої місцяв яком плані на транзисторах зменчиться? яким чином? якщо поштучно на кожному транзисторі мірять якщо їх більше то да, але загальний струм буде такий самий, ще дуже давно один виробник АТХ БП зрозумів що якщо збільшить вдвічі силову елементну базу, то тепловиділення падає в тричі, таким чином можна зекономити на радіаторах і підняти потужність не збільшуючи загальні габарити, це був період коли почали з'являтися кіловатні БП для компів і вони мали вдвічі більші габарити за стандартні, а цей виробник впихнув вдвічі більше в той же корпус що і стандартний АТХ 500Вт, але правда і ціна там тож була вдвічі......
Без панелей разговор вообще ни о чём. При плохой сети нужен стабилизатор, иначе щелкать будет не реле, а сам инвертору мене 250 бува легко , і панелі ще не встановлені,
Без панелей и тарифа не видатьа от із за того гацького реле я ЗТ і не буду робить
У меня тоже гибрид, и ЗТ. Но электрокотел (3фазный), которому "плевать" на напряжение - запитан мимо инвертора и с аккумулятора не берёт.у мене гібрид , і запитувати мимо нього немає сенсу , а от із за того гацького реле я ЗТ і не буду робить бо буду без світла часто і не тіки в день а й в ночі. які там межі зараз ставлять в тому реле?
А це вже дивлячись куди навантаження підключено - до Home Load чи UPS LoadЧушь собачья. Вы остаетесь без генерации, но не без света
Мабуть ви не дуже уважно слухали. В середені пристрою є вентилятор навіть у 3,6кВт інвертора. У 8кВт і вище у всіх є зовнішні вентилятори. Навіть скажу що зовнішні бувають і у 5кВт та 6кВт в деяких ревізіях для умов підвищенних температур експлуатації.Сьогодні був в компанії, яка займається встановленням і продажею інверторів Deye і акумуляторів, так мені сказали, що в інверторах Deye 8 кВт і вище встановлені вентилятори для охолодження, тобто радіатори ззовні + вентилятори в середині пристрою
Абсолютно все равно. Прекращается подача ээ только на инвертор.А це вже дивлячись куди навантаження підключено - до Home Load чи UPS Load
мабуть такМабуть ви не дуже уважно слухали. В середені пристрою є вентилятор навіть у 3,6кВт інвертора. У 8кВт і вище у всіх є зовнішні вентилятори. Навіть скажу що зовнішні бувають і у 5кВт та 6кВт в деяких ревізіях для умов підвищенних температур експлуатації.
"Чушь собачья" (с)Абсолютно все равно. Прекращается подача ээ только на инвертор.
Чтобы иметь понимание о вопросе, осмелюсь спросить - у вас подключен ЗТ и установлено реле?"Чушь собачья" (с)
За відсутності мережі підключені до Home Load навантаження залишаються без живлення.
панелі то є 6шт, тільки в даний момент вони поки стіну підпирають, можливо через місяць уже будуть відпрацовувати вкладене, коли зроблю наземну конструкцію.Без панелей и тарифа не видать![]()
Цікаво - це вважається нормально для сусідів? (точніше їх техніки?)верхний 253
230+10%. Вроде стандартЦікаво - це вважається нормально для сусідів? (точніше їх техніки?)
До чого тут сусіди ? Чиї сусіди? Бо напруга це питання до РЕСу який повинен забезпечити дотримання стандартів по напрузі, і в них є для цього всі ресурси.Цікаво - це вважається нормально для сусідів? (точніше їх техніки?)
Постійно це і вночі? тому що днем 235 це нормально і якщо у вас нормальна лінія то ви навряд чи 12 кіловатним інвертором її набагато підвищитев мене напруга постійно вище 235 на 3х фазах.
Пишуть але це не доведено, я гадаю що як що правильно налаштований то не зливаєДесь трохи вище писали, що інвертор буде якийсь мінімум зливати в мережу і лічильник буде це крутити як споживання