FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

яким чином Ви будете без світла як що е акумулятор?
перефразую бо неправильно сказав , інвертор часто працюватиме від акб, а якщо через інвертор буде працювать бойлер то це проблема, бо акб в мене 105аг а не 230аг.
в мене буде те саме що отут, у мене 250 бува легко , і панелі ще не встановлені, а що буде як я поставлю свої 3,5кВт панелей?

Останнє редагування:
Не зменьшиться струм. Напруга 230 вольт та навантаження 5кВт на обох варіантах дадуть однаковий струм. Конструктивно в силовій частині 11кВт інвертор має обо вдвоє більше транзисторів, або транзистори на вдвоє більший струм та точно моє вентилятори і активне охолодженя.
я не так висловився, струм не зміниться, а ось навантаження на транзистори і решта зменшиться в порівнянні з 6 кВт.
Сьогодні був в компанії, яка займається встановленням і продажею інверторів Deye і акумуляторів, так мені сказали, що в інверторах Deye 8 кВт і вище встановлені вентилятори для охолодження, тобто радіатори ззовні + вентилятори в середині пристрою

я не так висловився, струм не зміниться, а ось навантаження на транзистори і решта зменшиться в порівнянні з 6 кВт.
Сьогодні був в компанії, яка займається встановленням і продажею інверторів Deye і акумуляторів, так мені сказали, що в інверторах Deye 8 кВт і вище встановлені вентилятори для охолодження, тобто радіатори ззовні + вентилятори в середині пристрою
в яком плані на транзисторах зменчиться? яким чином? якщо поштучно на кожному транзисторі мірять якщо їх більше то да, але загальний струм буде такий самий, ще дуже давно один виробник АТХ БП зрозумів що якщо збільшить вдвічі силову елементну базу, то тепловиділення падає в тричі, таким чином можна зекономити на радіаторах і підняти потужність не збільшуючи загальні габарити, це був період коли почали з'являтися кіловатні БП для компів і вони мали вдвічі більші габарити за стандартні, а цей виробник впихнув вдвічі більше в той же корпус що і стандартний АТХ 500Вт, але правда і ціна там тож була вдвічі......

в яком плані на транзисторах зменчиться? яким чином? якщо поштучно на кожному транзисторі мірять якщо їх більше то да, але загальний струм буде такий самий, ще дуже давно один виробник АТХ БП зрозумів що якщо збільшить вдвічі силову елементну базу, то тепловиділення падає в тричі, таким чином можна зекономити на радіаторах і підняти потужність не збільшуючи загальні габарити, це був період коли почали з'являтися кіловатні БП для компів і вони мали вдвічі більші габарити за стандартні, а цей виробник впихнув вдвічі більше в той же корпус що і стандартний АТХ 500Вт, але правда і ціна там тож була вдвічі......
ясаме про це, що коли збільшується к-сть транзисторів, тоді навантаження на транзистор зменшується. Але, щоб думати-гадати, потрібно порівняти схеми двох різних за потужністю інверторів і тоді все стане на свої місця

у мене 250 бува легко , і панелі ще не встановлені,
Без панелей разговор вообще ни о чём. При плохой сети нужен стабилизатор, иначе щелкать будет не реле, а сам инвертор
Что в конечном итоге приведет к выходу из строя
а от із за того гацького реле я ЗТ і не буду робить
Без панелей и тарифа не видать :)

у мене гібрид , і запитувати мимо нього немає сенсу , а от із за того гацького реле я ЗТ і не буду робить бо буду без світла часто і не тіки в день а й в ночі. які там межі зараз ставлять в тому реле?
У меня тоже гибрид, и ЗТ. Но электрокотел (3фазный), которому "плевать" на напряжение - запитан мимо инвертора и с аккумулятора не берёт.
Нижний порог ставят 180 (хотя он не имеет смысла) верхний 253

Мабуть ви не дуже уважно слухали. В середені пристрою є вентилятор навіть у 3,6кВт інвертора. У 8кВт і вище у всіх є зовнішні вентилятори. Навіть скажу що зовнішні бувають і у 5кВт та 6кВт в деяких ревізіях для умов підвищенних температур експлуатації.

Мабуть ви не дуже уважно слухали. В середені пристрою є вентилятор навіть у 3,6кВт інвертора. У 8кВт і вище у всіх є зовнішні вентилятори. Навіть скажу що зовнішні бувають і у 5кВт та 6кВт в деяких ревізіях для умов підвищенних температур експлуатації.
мабуть так

"Чушь собачья" (с)
За відсутності мережі підключені до Home Load навантаження залишаються без живлення.
Чтобы иметь понимание о вопросе, осмелюсь спросить - у вас подключен ЗТ и установлено реле?
Ну это чтобы говорить о вкусе устриц с тем, кто их ел

Без панелей и тарифа не видать :)
панелі то є 6шт, тільки в даний момент вони поки стіну підпирають, можливо через місяць уже будуть відпрацовувати вкладене, коли зроблю наземну конструкцію.

Цікаво - це вважається нормально для сусідів? (точніше їх техніки?)
До чого тут сусіди ? Чиї сусіди? Бо напруга це питання до РЕСу який повинен забезпечити дотримання стандартів по напрузі, і в них є для цього всі ресурси.

Останнє редагування:
Стандарт 230В +15% -10%
207В - 230В -264В

А чи можна Deye SUN-12K-SG04LP3-EU використовувати без зеленого тарифу??
Наприклад, я не хочу зв'язуватися з цими реле, не хочу постійно сидіти на аккумуляторах..........в мене напруга постійно вище 235 на 3х фазах.
Десь трохи вище писали, що інвертор буде якийсь мінімум зливати в мережу і лічильник буде це крутити як споживання

в мене напруга постійно вище 235 на 3х фазах.
Постійно це і вночі? тому що днем 235 це нормально і якщо у вас нормальна лінія то ви навряд чи 12 кіловатним інвертором її набагато підвищите

Десь трохи вище писали, що інвертор буде якийсь мінімум зливати в мережу і лічильник буде це крутити як споживання
Пишуть але це не доведено, я гадаю що як що правильно налаштований то не зливає

Назад
Угорі