пізніше, зараз не можуНу вы же можете сейчас зайти по IP устройства (которое ему выдал ваш роутер) с браузера.
Мне интересно есть ли там что то, кроме настроек WiFi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
пізніше, зараз не можуНу вы же можете сейчас зайти по IP устройства (которое ему выдал ваш роутер) с браузера.
Так, саме стільки приблизно і візьме. І що погано, ніяк не можна заставити інвертор жити лише за рахунок АКБ або сонця. Якщо є GRID, він буде від туди підсмоктувати... або щось зливати і цим накручувати лічильник.Оце читаю і посміхаюся. Пару місяців назад писав тут, що з березня у мене ввідний автомат (Grid) вимкнений, живемо на сонці та акумуляторі, поки цілком вистачає, а взимку будемо дивитися.
Так на мене накинулися що то недобре, невже мені шкода отих 40квт/г (чи скільки там) на місяць що візьме інвертор з мережі.
Але ж справа не в "40квт/г", а в тому що я ще буду вигрібати ще все сміття з мережі)). Досліджувати глюки та помилки)))
Так я в результаті й не зрозумів, навіщо мені приєднувати Grid, якщо я й без нього норм обходжуся. Розумію що буде жовтень-січень. але от тоді й подивимося)
Роки 3 тому пропрацьовував це питання. Переглядав ролики в інеті про китайськи, про наші, про... Які дійсно забезпечують заявлену швидкість спрацювання, які лише на папері можуть, а реально... Може інформація дещо застаріла, але на той час наші Українськи реле ZUBR були найкращими за переважною кількістю параметрів, за винятком разве що ціни. А коли з'явилися багатофункціональні ZUBR CV2-ХХ котрі лише 2 місця на дин-рейці займають, я собі їх (CV2-63) і набрав у квартиру, у будинок... І жодного разу не пожалкував. Працюють як реле напруги, реле струму (замінюють автомати, причому в залежності від встановлених таймерів, можуть як автомат з "В" або "С" характеристикою працювати), показують напругу, струм, можуть потужність показувати, мають таймери, мають логер на 100 якщо не путаю записів (тобто побачити чого вирубає інвертор можна запросто), слідкують за своєю температурою, мають калибровку по струму і напрузі. Практично ідеальний девайс...Я не так давно в чаті телеграм ділився реле напруги українського виробника Баклер, спеціалістам він не зайшов).
На ньому можна побачити всі параметри і зрозуміти причини.
Ну вы же можете сейчас зайти по IP устройства (которое ему выдал ваш роутер) с браузера.
Але це в жодному разі не заміна справжніх автоматів, бо реле не має дугогасильної камери і при струмі в кількасот ампер, що характерно для КЗ, у реле тупо зплавляться контакти.можуть як автомат з "В" або "С" характеристикою працювати
Невже хтось мене почув і почав ділитись досвідом. Дякую!Роки 3 тому пропрацьовував це питання. Переглядав ролики в інеті про китайськи, про наші, про... Які дійсно забезпечують заявлену швидкість спрацювання, які лише на папері можуть, а реально... Може інформація дещо застаріла, але на той час наші Українськи реле ZUBR були найкращими за переважною кількістю параметрів, за винятком разве що ціни. А коли з'явилися багатофункціональні ZUBR CV2-ХХ котрі лише 2 місця на дин-рейці займають, я собі їх (CV2-63) і набрав у квартиру, у будинок... І жодного разу не пожалкував. Працюють як реле напруги, реле струму (замінюють автомати, причому в залежності від встановлених таймерів, можуть як автомат з "В" або "С" характеристикою працювати), показують напругу, струм, можуть потужність показувати, мають таймери, мають логер на 100 якщо не путаю записів (тобто побачити чого вирубає інвертор можна запросто), слідкують за своєю температурою, мають калибровку по струму і напрузі. Практично ідеальний девайс...
Вы сейчас подтвердили мои опасения, что без интернета эту штуку не настроить.Переглянути вкладення 8266
По ІР зайти не дає, в вебі є наступна інтеграція. Але коли розмовляв з виробником за бажанням це можливо.
Як що Deye роблять оф-лайн, то чому тут це не можливо, було б бажання?
Немає, тому що у мене немає такої потреби. Я ж писав що кому потрібно, то це можливо за контактом виробника.Вы сейчас подтвердили мои опасения, что без интернета эту штуку не настроить.
Вы хоть понимаете какой это пипец когда речь про защитное устройства. Да и смарт функции там же.
Чуть что случится, сеть упала, сервера у производителя вышли покурить, ... и у вас замечательный кусок пластика в руках, а не устройство защиты. "Ну, нет ножек - нет мультиков"
А то что там теоретически возможно не имеет значения, потому что сейчас этого нет.