E_Vova
Tier3
- Реєстрування
- 4 Сер 2024
- Дописи
- 6
- Бали
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нова версія програми dSolar - real-time моніторинг сонячної станці на обладнанні
Deye, Sunsynk, Epever, Victron
ver 2.0.0 (20.08.2024).
* Власні налаштування алгоритму заряджання АКБ
* Збір даних з інверторів Deye, Sunsynk через стандартний WiFi донгл
* dSolarLite - збірка програми все в одному (сервер і клієнт)
* Підтримка Epever MPPT Tracer AN
Програма доступна для завантаження на сайті:
http://doro.poltava.ua/dsolar
При использовании Lithium Batt и соответственно батареи подключенной к инвертеру, все эти настройки (напряжения заряда, напр. 100%, отсечки по превышению лимитов и т.д.) устанавливаются непосредственно в самой BMS.Можливо це обговорювалось раніше. На австралійському форумі порадили застосовувати контроль LiFePo4 батареї по напрузі Batt-V Mode, а не згідно вбудованої програми Lithium Batt. Так проробили інвертори рік. Налаштування були
Float 53.9 V
Absorption 55 V
Але коли встановив нову батарею, то вирішив скористатися Lithium Batt. І ось сегодні другий день поспіль напруга під час 100% досягла майже 58 V. Моє враження, що це не ОК для дбайливого відношення до батареї. Що думаєте? Батарея 16s
Це зрозуміло. Але питання залишається: це не ОК для дбайливого відношення до батареї?При использовании Lithium Batt и соответственно батареи подключенной к инвертеру, все эти настройки (напряжения заряда, напр. 100%, отсечки по превышению лимитов и т.д.) устанавливаются непосредственно в самой BMS.
Є. В DEYE майже все можна налаштувати.Приветствую, планирую покупать инвертр deye
Первое время планирую использовать как источник резервного питания в режиме работы с аккумулятором, без PV панелей
Подскажите пожалуйста у них есть режим байпас? Когда при наличии сети - нагрузка на резервной линии питается напрямую через сеть?
Дякую, не підкажете я це налаштувати?Є. В DEYE майже все можна налаштувати.
Я просто хочу бути впевненим що я куплю те що мені потрібно. Я не планую продавати надлишки у мережу. Я бачив що е ще так звані офф-грід инвертори в яких у мануалі напряму прописано що коли є мережа вони напряму віддають усе на домашне навантаження, як ИБП.Ви коли отримаєте та почнете, то розберетеся чи розберемося. Воно повинне одразу так працювати.
Більше номіналу інвертор не віддає. При наймні мій 6кВт. Якщо навантажити більше, він вимикається на хвилину. Якщо не захочете віддвавати то можна не віддавати. Zero export називається режим.Я просто хочу бути впевненим що я куплю те що мені потрібно. Я не планую продавати надлишки у мережу. Я бачив що е ще так звані офф-грід инвертори в яких у мануалі напряму прописано що коли є мережа вони напряму віддають усе на домашне навантаження, як ИБП.
Я цикавлюсь що буде якщо я буду використовувати цей deye як той же офф-грід інвертор або ИБП.
Тобто чи будет там байпас коли мій будинок повністью заживлен на Load порт, та чи обмежуется навантаження на цьому порті заявленою потужністню інвертора колі є мережа. Наприклад у мене інвертор 5квт номінал, а я даю йому навантаження у 7-8квт. Передивився кучу мануалів, а ле нічорта не зрозуміло, чи буде це так процювати чи ні
Тому і пітаю про байпас, у моєму розумінні байпас це коли мережа йде напряму на навантаження минуя усю внутрянку типо самого інвертора, чи стабіка через реле.ільше номіналу інаертор не віддає.
нічого дивного. Це гібридний інвертор, якій дуже розумно підмішує сонце, батареї, мережу і ще й віддає енергію. І все робить автоматично. Було б дивно, як би власник такого інвертора клацав автоматом байпасу... Вам нужна якась простота ось такий і купуйте. Або ставьте реле вводу резервного живлення.Тому і пітаю про байпас, у моєму розумінні байпас це коли мережа йде напряму на навантаження минуя усю внутрянку типо самого інвертора, чи стабіка через реле.
Наприклад я дивився на китайця luxpower який мае цей прямий байпас через вбудованний автомат на 40А
Цеб було дуже дивно якщо deye не мае подібного функціионалу
Реле є, стояло на генератор. Але думав його позбутися завдяки інверторунічого дивного. Це гібридний інвертор, якій дуже розумно підмішує сонце, батареї, мережу і ще й віддає енергію. І все робить автоматично. Було б дивно, як би власник такого інвертора клацав автоматом байпасу... Вам нужна якась простота ось такий і купуйте. Або ставьте реле вводу резервного живлення.
Вы можете серьёзные нагрузки, которые не планируете запитывать через Deye, питать от сети напрямую.Реле є, стояло на генератор. Але думав його позбутися завдяки інвертору
Дякую за відповіді, подумаю ще раз чи потрібен мені deye у такому выпадку
6+6, задіючи обидва стрінга (трекера), або 8 на один, навіть 9Хлопці на нашу Deya 5 ка у якої струм 13 А , панелькі Longi 550W, Bifacial Double Glass (LR5-72HIBD-550M) у яких максимальний 13.12 А нормально буде 6 штучок?
на іншому вже 8 райзен є 415 , тут питання чи нормально трохи вийти за 13 А по силі струму6+6, задіючи обидва стрінга (трекера), або 8 на один, навіть 9
я на своїх 12 амперних більше 11 ампер ніколи не бачу. Не думаю, що 0.12 А може на щось вплинути, якщо воно колись буде на повну. 12.12 це одна панель, у стрінгу буде нижчена іншому вже 8 райзен є 415 , тут питання чи нормально трохи вийти за 13 А по силі струму