Так может вам просто здесь чек бокс нажать?
А що це за параметри? Якщо ви це розумієте, роз'ясніть плс, буду дуже вдячний.
"Low Power mode" у мене у налаштуваннях батареї на цьому екрані просто немає. В SOLARMAN Smart також ніякого "Low Power mode" немає.
А про "Disable Float Charge" в мануалі якась незрозуміла маячня написана. Тому я нічого не чіпав, по дефолту воно вимкнено (галка не стоїть), так і залишилося.
В мануалі про "Disable Float Charge" сказано:
"For the lithium battery with BMS communicaton, the inverter will keep thecharging voltage at the current voltage when the BMS charging current requested is 0. It is used to helpprevent battery from being overcharged.
У перекладі це:
"Для литиевой батареи с BMS-коммуникацией инвертор будет поддерживать зарядное напряжение на текущем напряжении, когда запрошенный зарядный ток BMS равен 0. Он используется для предотвращения перезарядки батареи".
Читав це декілька разів... Як воно працює зрозуміти не зміг. У мене АКБ з JK BMS Inverter, там є свій "Float mode", як воно буде співпрацювати з цім параметром в налаштуваннях інвертора також незрозуміло.
Також я не розумію, як ці налаштування батареї покращать ситуацію зі споживанням інвертора? Коли я бачу різницю у 60 Вт між Grid та Load батарея не заряджається та струм не бере. Тому навіщо ви звернули увагу на "Disable Float Charge" я не розумію. Якщо я не правий, поясніть плс більш детально.
Китайці поки що мовчать...