FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Скажіть, будь ласка, хто знає, як встановлювати феритове кільце на силові кабелі, які ідуть від інвертора до акумулятора?
В різних інструкціях до інверторів Deye описані такі способи:
1. Просто через феритове кільце пропустити кабелі (+ та -)
2. Зробити навколо феритового кільця по два витка кожного із кабелів
3. Третій способ з інтернету-зробити навколо феритового кільця один виток кожного із кабелів.
Як правильно та краще це зробити?
Я зробив по два витка кабелями 2AWG. Чим більше витків, тим більша індуктивність. Якщо кабель 4AWG, то можна і більше

Поставив паралельно другий Deye 5. Налаштував, все працює. Спеціально пробував при високих навантаженнях. 11.5 кВт без проблем. Навантаження при живленні від мережі та акумулятора розподіляють пополовині. Цікавить як буде ділитися навантаження при наявних сонячних панелях на одному (2 стрінга схід і захід) і відсутності на іншому (можливо один стрінг підключу потім на нього, якщо будуть переваги від цього, або поставлю на південну сторону ще один). Зараз нема сонця і не бачу як працює алгоритм. Чи літом теж навантаження буде по половині і один буде від сонця повністю, а другий буде використовувати мережу. Думаю правильно би було сонце використовувати максимально першому, а другий або взагалі не задіювався, або добавляв лише те, коли недостатньо від сонця. Можливо хтось знає який запрограмовано алгоритм роботи при паралельному з'єднанні, то поділіться посиланням чи розкажіть. Дякую!
Сьогодні появилося сонце і замітив, що перший інвертор дає в мережу все, що дає сонце, а решту ділять пополовині між собою і беруть з мережі. Значить алгоритм ніби правильний

Доброго дня.
Відповіли мені китайці стосовно споживання інвертора... Відповідь нижче.

Hello

Version display issue, actual consumption is the same, inverter self consumption is arround 1% of rate power.

Best Regards
Frank
Deye Customer Service

Я переклав це так, що проблема у відображенні показань. Споживання залишилося те ж саме. Інвертор бере на себе приблизно 1% від загального споживання системи.

Без прецизійних приладів, що зможуть на 220В засікати споживання 20...60Вт (а це біля 0.09А), немає предмету розмови. Таким чином я не зовсім задоволений, але питання закрите.

Таким чином я не зовсім задоволений,
Тобто, навіть якщо розкласти 60 ватт в годину та на місяць по 4,36 за 1КВт, вас не влаштовує до 200грн. в місяць за комфорт?

Китайці вам правильно відповели - треба вимірювати приборами, а не дивиться на показометри. Ви не вимірювали, але не задоволені. :oops:

а я бачу 4 штуки. Скрін в атачі. Може виробник ще сам не визначився?
все можливо
Мені стало дуже цікаво який генератор люди збераються купувати замість однієї BOS-G?
Щоб усе працювало без головної болі за такі гроші?
3 фазний дизель генератор на 8 кват. В нас дуже мале навантаженя, не більше 3 кват. Більше воно ніколи не буде. Задача така. 3-4 години тянути навантаженя, а якщо відключеня довші - вмикати генератор. Задача пуску насосив від АКБ великим струмом не стоїть як пріоритетна. В майбутньому в нас готовий проект під невелику СЕС

3 фазний дизель генератор на 8 кват.
за 40-50 тис. грн?
Ви важаєте, що він буде на честних 8КВт? Та ще й не інверторний.
Головну біль ви купите. Краще ще одну батарею. А ще краще 4.

за 40-50 тис. грн?
Головну біль ви купите. Краще ще одну батарею. А ще краще 4.
я ціну ніде не писав. такий генератор коштує десь 70-80 тис грн. Що нам дасть ще одна батарея? 1 час роботи обладнання. Генератор може дати куди більше годин. В нас невелике навантаженя повторююсь. Інвертор для нас як UPS з двома задачами: протягнути 3 години вимкнення та швидко зарядити АКБ в автоматичному режимі

Всіх вітаю!

Питання по інвертеру Deye SUN 6kw. Чомусь даталоггер почав збоїти в відображенні данних споживання. Тобто:
1) Інвертер корректно відображає на дисплеї все, і загальне споживання (з мережі) і по виходу (без власного).
2) Додаток пише споживання 0W, інколи взагалі від'ємне
3) через веб-морду споживання пише, але як UPS.

Фізичне перетикання даталоггера допомогло, але зовсім ненадовго... Хтось зіштовхувався з таким?
Current version:LSW3_32U_5406_1.06
MAIN: 4386-1515
HMI: 0000-C36F

Не знаю, може перешити даталоггер? Бо з інвертером наче все ок..

Вкладення

• 0-02-05-5699e84cbd7de1e31d20a8ef9b0f4edefba9d6b47bc469337863f6780210fe05_b5541aeed07918d5.jpg
    0-02-05-5699e84cbd7de1e31d20a8ef9b0f4edefba9d6b47bc469337863f6780210fe05_b5541aeed07918d5.jpg
    94,8 Кб · Перегляди: 17
  • 0-02-05-279d4fd0c5f57b69485b273a14ea96ceee062591e3598a93fefcb70a340ae5c6_7ea91ea9446ccbd8.jpg
    0-02-05-279d4fd0c5f57b69485b273a14ea96ceee062591e3598a93fefcb70a340ae5c6_7ea91ea9446ccbd8.jpg
    198,1 Кб · Перегляди: 17
  • web.png
    web.png
    55,1 Кб · Перегляди: 15
  • Deye.png
    Deye.png
    673,4 Кб · Перегляди: 17
Що конкретно ви бачили? Можете тицьнути посиланням?
Звичайні не инверторні генератори по типу генерації. Не плутайте з функціею ATS(Automatic Transfer Switch Panels), щоб гібридний инвертор керував запуском/зупинкою генератора.

Це ж ваша цитата? То може ви переплутали? Я ще не бачив трифазного інверторного генератора. Може вони й існують, але не бачив.

Version display issue, actual consumption is the same, inverter self consumption is arround 1% of rate power.
Версия отображает проблему, фактическое потребление такое же, самопотребление инвертора составляет около 1% от мощности.
Т.е. для 6kw - это 60Вт.

IMG_1505.JPGIMG_1503 (1).JPG

Добрий день. В мене прості lifepo4 під'єднані без всяких шин, чи правильно я виставив вольтажі зарядки?
Я хочу щоб протягом дня взагалі на батареях фуричило з 100% SOC до 30% SOC, а вночі заряджало по половинному тарифі до 100%.

В мануалі пише, шо 54V це 100%, а 53.6V це 99%, чи поміняти шоб було 100%?

Чи потрібно виставляти вольтаж Float V, коли я поставив галочку Disable float charge. В мануалі пише шо їм то не треба

Останнє редагування:
Назад
Угорі