professori
Tier1
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 123
- Бали
- 28
- Інвертор
- Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3
Логгеры то одинаковые.Для 6кВт тоже? Я просто скопировал с админки, думаю всё верно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Логгеры то одинаковые.Для 6кВт тоже? Я просто скопировал с админки, думаю всё верно
Вам бы кино посмотреть внимательно, а то ерунды вы там понаписывали.Переглянути вкладення 5548Переглянути вкладення 5549
Добрий день. В мене прості lifepo4 під'єднані без всяких шин, чи правильно я виставив вольтажі зарядки?
Я хочу щоб протягом дня взагалі на батареях фуричило з 100% SOC до 30% SOC, а вночі заряджало по половинному тарифі до 100%.
В мануалі пише, шо 54V це 100%, а 53.6V це 99%, чи поміняти шоб було 100%?
Чи потрібно виставляти вольтаж Float V, коли я поставив галочку Disable float charge. В мануалі пише шо їм то не треба
дякую за кіно, до мене, здається дойшлоВам бы кино посмотреть внимательно, а то ерунды вы там понаписывали.
На дее это делается за одну секунду, без физического перекручивания проводов. Просто в меню грид
Так, але тоді з мережею не співпадатиме. Краще все ж дроти перекрутити.
Доброго дня. Читав у темі "Solis 30k 5g. Робота без мережі", що можна поєднати Solis та Deye. Але та тема закрита, тому пишу тут.
Чи можете підказати як це налаштувати?
У мене є Solis 30k 5G та Deye 12 kw 3 фази.
Мої спроби наступні:
У Solis нічого не міняв у налаштуваннях. При вимкненій мережі (примусово) подав вихід від Solis на Gen контакти інвертора Deye.
Далі у Deye налаштував Gen port як microinverter input. І так мало б працювати. Deye протягом близько 30сек подає свою мережу на Solis а потім коли Solis вже включає генерацію, то видно на Deye підняття потужності до 2-3kw і за 1 секунду вимикає реле. І так по колу.
Навіть виставляв обмеження на Solis по генерації на 10% - те саме, отже не пов'язано з перевантаженням.
тут відео моєї спроби підключення:
VID_20241130_123916.mp4
drive.google.com
шукав у налаштуваннях Solis регулювання частотою. не впевнений, ще це те, що треба чи ні, але налаштування чомусь не зберігаються:
VID_20241130_134355.mp4
drive.google.com
Підключити сонце на Деє напряму не вигідно, бо дея підключена на іншу адресу, де немає ЗТ.
Бачив два відео де вдалось поєднати роботу Huawei + Deye.
Також гуглив, що Solis (як і Huawei) реагує на частоту мережі і відповідно змінює потужність.
Буду вдячний за підказки - як подружити Solis + Deye?
У вас в двох місцях струм заряду стоїть 6 ампер, це 300 ват. З таким струмом заряду ви далеко заїдетеТаке питання. Ставлю time of use на зарядку акумулятора по нічному тарифу. А вдень щоб тільки від акумулятора і сонця. Але все одно заряджається вдень акумулятор з мережі. Чому таке може бути?
Це спеціально щоб поки не заряджалися швидко. Потім збільшу. Хочу налаштувати зарядку з 23 до 7 але чомусь заряджає заразУ вас в двох місцях струм заряду стоїть 6 ампер, це 300 ват. З таким струмом заряду ви далеко заїдете
Ви що на приколі, для АКБ в 10 кВт такий струм заряду це ні про щоЦе спеціально щоб поки не заряджалися швидко. Потім збільшу. Хочу налаштувати зарядку з 23 до 7 але чомусь заряджає зараз
Да це тимчасово на період налаштувань ну в самом дєлє)) Там струм буде 50А стоятиВи що на приколі, для АКБ в 10 кВт такий струм заряду це ні про що
знімав - результат тей жеГалочки снимите
Зробив. Поки нічого не змінилося. Завтра по світлому спробую перезавантажити інвертор, можливо багато якийсь, не реагує, тупо заряджає батарею заразСнимите галочки и подождите.. С ними точно будет брать из сети.
А вот тут поставьте.
Не допоможе. Але якщо батарея просяде до 30%, не буде підтримувати заряд і розряджатиме до 10%. Галочки потрібні. І поки відсоток заряду більший за вказаний - батарея розряджатиметься зі встановленою галочкою.Галочки снимите.
А вот тут поставьте.
Для початку скиньте все на заводські налаштування. Далі підключіть батарею по CAN-шині, перевірте чи встановився зв'язок. Струми зарядки та розрядки ставте як у мануалі на батарею. І все запрацює.Зробив. Поки нічого не змінилося.
Підключена по CAN - з цим все ок. Струми ставив - почало заряджати з мережі тими ж струмами. Струми не впливають(Для початку скиньте все на заводські налаштування. Далі підключіть батарею по CAN-шині. Струми зарядки та розрядки ставте як у мануалі на батарею. І все запрацює.
Тому все-таки скиньте.Тобто не ясно що за баг такий
А поради даєтеЯ мануал не читав.