FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

А есть где-то полная инструкция меню "грид сеттинг"? Там 7 страниц, где об этом почитать\посмотреть?
В мануалі, який в коробці з інвертором приїхав. Або скачати з мережі, вже й перекладені є. Який конкретно у вас інвертор?

В мануале нет. У меня 12ksg04lp3
В мене 10-ка SG04. Мануал на всю лінійку один, повинно бути, подивіться п.5.8.
Тримайте pdf.

Українською.

тільки зважайте, що версія ПЗ, з яким приїхав ваш інвертор може відрізнятись від наведених мануалів. Тому книжечка з коробки - сама актуальна.

Останнє редагування:
Ух-ты, спасибо. Видимо я качал какую-то не такую, потому как там всего до 4 страницы, и то 2 из которых типа для Калифорнии. А с коробки на немецком

Тоже ловил глюки с 00:00 в расписании
Сделал 23:55 и стало всё нормально работать. Ну да, 5 минут можно пожертвовать.

• Like
Реакції: Romm
Обновитесь до свежей (если есть) и сброс в настройки по умолчанию. Далее настраиваете как нужно.

чи нормально виставити 54,4V вольтаж зарядки замість 58.4V, оскільки я нікуди не спішу і воно собі помаленько буде підзаряджати?.
Відповідно коли таким заряджати BMS не буде обрубала і водночас краще будуть балансуватись батарейки. Я правий?

При такій напрузі, 3,4v на комірку, балансуватись або буде довго, або ну дуже довго, або зовсім не буде.
Я от не розумію навіщо люди роблять примарні спроби щось економити?

Дякую за поради.
Пробував і змінювати налаштування Деї 12квт і підєднання проводів від Deye (Gen port) до інвертора Solis - щоб фазність змінити.
Все та ж ситуація - Deye створює мережу, Solis її бачить, вчлючає генерації та одразу виключає. і так по колу. як в моєму пості тут:

Поки я застряг, що ще може бути?
чи в Deye
чи в Solis
Вітаю!! А ви це все робили в сонячний день?? В мене Дея гібрид+Дея мережевий на Ген порті то при похмурій погоді мережевий неможе запуститися.

При такій напрузі, 3,4v на комірку, балансуватись або буде довго, або ну дуже довго, або зовсім не буде.
Я от не розумію навіщо люди роблять примарні спроби щось економити?
також не розумію цього)) З таким підходом простіше пересидіти в темноті чим ото маньячить ресурсом)) Це як заряджати телефон якось для себе незручно щоб акумулятор прожив на пів року довше при ціні заміни 20 баксів

Вітаю. Встановив Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Оскільки мешкаю у невеликій квартирі - змушений був купити найтихіший, і водночас один з найдорожчих інверторів. А після увімкнення виявилося що він пищить. На перший погляд ніби не дуже турбувало, але через кілька годин вже в голові дзвенить. Повішав у коридорі - чути в інших кімнатах. Пищить тільки при подачі живлення від мережі. На батареях теж пищить, але несуттєво, чути тільки в коридорі. Від мережі ж на слух писк 8-10 кілогерц, але досить гучний і пронизливий. Витримати це я не знаю як, взагалі незапланована фігня вийшла. Silent Mode пробував, звук трохи змінюється, але взагалі несуттєво. Рятуйте.

Мабуть треба звернутись до продавця на предмет заміни.

Вітаю. Встановив Deye SUN-6K-SG03LP1-EU. Оскільки мешкаю у невеликій квартирі - змушений був купити найтихіший, і водночас один з найдорожчих інверторів. А після увімкнення виявилося що він пищить. На перший погляд ніби не дуже турбувало, але через кілька годин вже в голові дзвенить. Повішав у коридорі - чути в інших кімнатах. Пищить тільки при подачі живлення від мережі. На батареях теж пищить, але несуттєво, чути тільки в коридорі. Від мережі ж на слух писк 8-10 кілогерц, але досить гучний і пронизливий. Витримати це я не знаю як, взагалі незапланована фігня вийшла. Silent Mode пробував, звук трохи змінюється, але взагалі несуттєво. Рятуйте.
ясно шо пищить Але той писк то ніщо. У вас просто тиха хата. Можете змонтувати в коридорі чи на вулиці, воно працює від -30 до +50 C. Кладовки якоїсь з дверима нема? Одні двері достатньо шоб заглушити!

Повністю пасивний, вентиляторів нема. Позаду дуууже масивний радіатор, який розташований якраз для конвекції.

То що тепер, застрелитися? Двері в кімнату цей писк не дуже гасять.
Зарядив батарейку і просто вимкнув все, вже тиждень як декорація.

Є якесь розуміння що саме пищить? Здається ніби дешеві дросселі. Але дешеві дросселі в агрегаті за 50к??!

Повністю пасивний, вентиляторів нема. Позаду дуууже масивний радіатор, який розташований якраз для конвекції.
Тоді це SG04 повинен бути. Можете збоку наклейку з типом заскрінити?

Є якесь розуміння що саме пищить?
Так, пищить трансформатор. Він ззаду виглядає як циліндр з ребрами. Він всередині повністю залитий для того, щоб мінімізувати писк. Може вам бракований трапився? Сходіть послухайте як пищить інший Deye у знайомих або десь в офісі. Їх досить багато вже накупили.

Трансформатор на 10 кілогерц? Нащо? Трансформатор на 50Гц працював би - низький гул, який ні з чим не зплутати.

Вкладення

• photo_2024-12-10_00-34-56.jpg
    photo_2024-12-10_00-34-56.jpg
    151,4 Кб · Перегляди: 23
  • photo_2024-12-10_00-34-56 (2).jpg
    photo_2024-12-10_00-34-56 (2).jpg
    115,4 Кб · Перегляди: 23
В мене два інвертори SUN-5K-SG03LP1-EU. Куплені в Польщі. Працюють в паралельному режимі. Жодного писку не чути, навіть тихого. Причому як від мережі, так і від панелей і акумулятора. І при навантаженнях теж не появляється. Майже годину працювали з навантаженням 12 кВт, при цьому брали 7 кВт з мережі, а решта 5 від панелей і акумулятора - жодного шуму, окрім один раз десь на хвилину включився був внутрішній маленький вентилятор.
Тому з вашим писком на частоті ШІМ або самому розбирати і шукати причину, міняти трансформатор, або спробувати по гарантії якщо вона є. Залежить де і в кого купляли

• Like
Реакції: Doc
Як не дивно в мене ці глюки пропали при включенні другого паралельно без оновлення прошивки. Не розумію з чим це пов'язано. Але 00-00 працює на обох інверторах

Назад
Угорі