Дуже не просте питання... З одного боку сучасні силові ключи можуть працювати при температурах до 125+ гр. і більше за даташитами. Але в середині інвертора не лише силова частина... Також не зовсім зрозуміло, температуру саме чого вимірює датчик? Цілком можливо що ці 77 гр. це усереднена температура в якійсь зоні і на справді там є елементи що прогріваються значно більше.
А підвищена температура - це пришвидшення висихання електролітів та деградація напівпровідників. Навіщо жарити інвертор?
Тому на свій 6К я поставлю систему зовнішнього охолодження з 3 вентиляторів та терморегулятора з зовнішнім датчиком.
Вентилятори спершу думав Noctua... але потім поміркував та зрозумів, що немає сенсу такі гроші (Ноктуа дуже коштовні) вкидати в систему, яка не є критичною (якщо охолодження тимчасово зникне - нічого не згорить), замовив собі вентилятори дешеві, але як і Ноктуа на гідро-підшипнику, ставив такі вже, добре працюють. Вони повільні, 1500 RPM, шуму не створюють. Розмір 92 мм, 3 штуки як раз перекриють всю площу радіатора і стають добре знизу інвертора на радіатор.
Купити в інтернет-магазині Brain
brain.com.ua
Терморегулятор узяв такий
ÐÑидбаÑи ТеÑмоÑегÑлÑÑоÑ, ÐонÑÑÐ¾Ð»ÐµÑ Ð¢ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑаÑÑÑи XY-T01 DC6-30Ð -50 - 110 з доÑÑÐ°Ð²ÐºÐ¾Ñ | ÐнÑеÑнеÑ-магазин radiostore.com.ua - ÑелеÑони: (096) 597-68-62, (066) 178-28-89. РадÑоÑоваÑи по доÑÑÑпним ÑÑнам.
radiostore.com.ua
Вимірює до 110 гр, точність 0.1, є калибровка датчика що доречно, мій екземпляр мав помилку на 0.4 гр., зараз вже не має... Також налаштовується гистерезис, щоб запобігти дребезгу реле на межах переключення.
Єдине питання в мене залишилося - де на радіаторі краще причепити датчик температури. Тому що при заряджанні більше гріється циліндрична частина з маленькими ребрами. А при розряді - великий радіатор з високими ребрами. Мабуть десь посередині поставлю...