Подати вихід 1ф інвертора на всі 3 фази ген порту 3ф інвертора - не буде працювати.
Якщо вже дуже кортить "підкачувати" 3ф з 1ф інвертора, то тут або через зовнішню зарядку заряджати акум 3ф інвертора (кращий варіант), або через випрямляч подавати напругу на мппт вхід (гірший варіант, так можна робити якщо ви дійсно розумієте що і як ви робите).
А дути в мппт порт це ідея, треба подумати. Бо з'єднання по dc в принципі не погане, але є массив свинцових акб в хорошому стані які також хочеться використовувати..

Підкажіть будь ласка, Є трифазна система в якій на кожній фазі однофазний інвертор 10кВт з батареєю 5 кВт. Трифазного навантаження немає, тобто реально ці три інвертора працюють автономно. Але в программі DEYE їх об`єднали воєдино...я так думаю що це не правильно, так як по моніторингу що окремо що разом прога відображає повну нісенітницю.....як іх розєднати в цій програмі щоби це були три окремі інвертори, або як я розумію інший варіант це з`єднати іх CAN, призначити головний так як в інструкці вказано і тоді моніторинг запрацює....Я правий?

Вкладення

• IMG_3067.jpeg
    IMG_3067.jpeg
    176,4 Кб · Перегляди: 5
И логгер у каждого свой?

Всем доброго дня,
поменял логгер LSE-3 LAN на LSW_3 WiFi ......................и все заработало, софт видит кроме инвертора и логгера еще и ВСЕ аккумуляторы

Меня сразу в ступор кидает. А ваша АКБ в состоянии выдать 220А? И что это за батарея такая интересная?)
Це збірка не моя і я теж в шоці від неї… попросили допомогти… спочатку треба з моніторингом розібратися, а потім вже з акб….

Добрий вечір.
Народ, потрібна допомога... Якщо у когось є інвертор з АКБ, бажано модель Deye 6K SG03LP1 (тобто однофазний) , та цей інвертор працює у режимі "Zero export to load" та з "Zero export power" = 20 Вт, гляньте pls будь яким мультиметром з вимірюванням частоти, яку частоту у вас показує на виходах Grid та Load?

Я деякий час тому писав (та скидав ролики) що у мене незрозуміло частота скаче... не 50 Гц як повинно бути, а кожну секунду змінюється 53, 75, 57, 111, 82 і так безперервно. Після обговорення у конференції дійшли висновку, що це перешкода у мережі, не може реально така частота бути.

Я чекаю осцилограф, щоб вже точно глянути, що там з синусоїдою... але сьогодні вже на своєму інверторі побачив цю дичину з частотою.

Перепрошивав BMS, тому вимикав інвертор... Коли вмикав, поставив щупи на GRID та ноль. Підняв автомат на GRID, на інверторі засвітився світлодіод AC, заживилося навантаження, частота при цьому була 50 мать його герц! А через декілька десятків секунд в інверторі чується звук "КЛАЦЬ" (якесь реле спрацювало), на морді загоряється діод "Normal" і у цей момент частота починає божеволіти та стрибати як скажена білка!

Я це 3 рази повторив! Вимкнув, увімкнув, дочекався реле та лампи "Normal" і запевнився, що саме у цей момент частота дуріє.

Хтось знає що то за реле клацає? І що відбувається при засвічуванні "Normal"? З частотою у всіх така лабуда, або у мене щось з інвертором?

Останнє редагування:
І ще питання народ.
У мене АКБ літій, JK BMS inverter та зв'язок з інвертором по RS485. У налаштуваннях BMS верхня межа заряду 55,2В, тобто це 100%.

Сьогодні при увімкненому інверторі я мав необережність від'єднати кабель RS485... Не одразу побачив, але після від'єднання кабелю інвертор нагнав на АКБ напругу 57,6В і продовжував АКБ заряджати. Ще б тохи і на АКБ спрацював би захист на БМС... Тому я і вимкнув інвертор.

Чому це сталося я розумію. RS485 немає, налаштувань від БМС інвертор не отримує, вот і почав відпрацьовувати дефолтну межу заряду для літію, мабуть 3,65В на комірку.

Питання в наступному. На JK BMS приєднання CAN або RS485 досить не надійне, звичайний RJ45, котрий може окислитись, обжим зіпсуватися та ін. І інвертор почне гнати на АКБ максимум напруги. Якось це відкоригувати у налаштуваннях інвертора можна? Наприклад задати верхню межу напруги для "Lithium", котра при відвалі БМС не буде перевищуватися?

Назад
Угорі