ну це просто відображення. Якщо треба окремо - робіть або 3 різних станції, або дивіться звіти по кожному пристрою окремо. В пристроях. А на головному екрані - завжди буде сума по всіх пристроях що є в станції.
ну - звісно ж - в налаштуваннях інверторів вимкнено паралельна їх робота?

ну - звісно ж - в налаштуваннях інверторів вимкнено паралельна їх робота?
В тому то і питання... що і по кожному пристрою окремо і разом зовсім випадкові дані показує

Я розумію, що дасть всі відповіді і поставить точку в цьому питанні лише осцилограф.
Ну інвертор не може вплинути на частоту мережі, просто після того як він сінхронізуеться з мережею він починає створювати завади який впливають на вимірювальні ланцюги мультиметра, як буде осцілограф то побачите там гармоніки. Спробуйте поміряти не біля інвертора, а десь подалі

Відео доказ також додаю
А що показує мультиметр в положенні ~V,Hz ? Бо в положенні чисто Hz, де Ви міряєте наскільки я знаю е обмеження по напрузі і 220 там некоректно міряє для 220 е положення ~V,Hz

Меня бы устроило, как и многих, просто лить в сеть и забирать эти квт ночью, просто без денег. Не понимаю почему они не хотят дать ход этому вопросу.
Бо монополія. Влада розбещує, абсолютна влада розбещує абсолютно.
Я настільки древній, що пам'ятаю як працював офіс UMC коли тільки з'явився мобільний зв'язок. Черга. "Вас много, а я одна!". Будь яка дрібна зміна в пакеті/тарифі без мокрої печатки підприємства не можлива. Спілкування "через губу", хамство.
І як через п'ять років їх усіх просто підмінили, коли появився київстар... Так і тут.
В мене багато питань. Наприклад - в межах однієї РЕМ якщо у мене за містом СЕС, продайте мені послугу передачі енергії. Я буду за містом віддавати а ви мені в місті дасте. Можна за гроші, можна за відсоток від переданої енергії. Це ж ваша робота передавати енергію. Заробляйте... Але ж ні. Або різні варіанти накопичення енергії в систему день/ніч, літо/зима.
І все що я пропоную це без потреби платити мені. Навпаки, за передачу з одного місця в інше готовий платити я, але ж...

Бо монополія. Влада розбещує, абсолютна влада розбещує абсолютно.
Я настільки древній, що пам'ятаю як працював офіс UMC коли тільки з'явився мобільний зв'язок. Черга. "Вас много, а я одна!". Будь яка дрібна зміна в пакеті/тарифі без мокрої печатки підприємства не можлива. Спілкування "через губу", хамство.
І як через п'ять років їх усіх просто підмінили, коли появився київстар... Так і тут.
В мене багато питань. Наприклад - в межах однієї РЕМ якщо у мене за містом СЕС, продайте мені послугу передачі енергії. Я буду за містом віддавати а ви мені в місті дасте. Можна за гроші, можна за відсоток від переданої енергії. Це ж ваша робота передавати енергію. Заробляйте... Але ж ні. Або різні варіанти накопичення енергії в систему день/ніч, літо/зима.
І все що я пропоную це без потреби платити мені. Навпаки, за передачу з одного місця в інше готовий платити я, але ж...
Как я понял в последнее время их вообще напрягают домашние СЭС.
Слышал в европе есть даже отрицательная оплата за сброс в сеть в определённые часы. То есть с тебя ещё и снимают деньги когда в энергосети профицит генерации.

В тому то і питання... що і по кожному пристрою окремо і разом зовсім випадкові дані показує
тоді питання зовсім не в об'єднанні. Розділяйте на окремі станції. І дивіться по кожній - шо не так.

Как я понял в последнее время их вообще напрягают домашние СЭС.
Слышал в европе есть даже отрицательная оплата за сброс в сеть в определённые часы. То есть с тебя ещё и снимают деньги когда в энергосети профицит генерации.
А они напрягают, тех кто в теме, везде. Много электроэнергии в то время когда она не нужна. Проблемы с балансировкой сети. Потери на трансформацию и передачу. А ещё есть показатель КИУМ для тех же электростанций. И здесь важно, чтобы он был высоким, иначе смысл тогда строить ТЭС, атомные, гидроэлетростанции. А на возобновляемой энергии в данный момент вы далеко не поедете. Да и продать её хотят те кто производит не за гривну, а за 5+ гривен.

Кстати Вы меряли реально токи заряда на каждой батарее? Или это теоретически, делите на 8. Интересно насколько они одинаковые?
Міряв. Розбаланс в межах 5-6%. 8 батарей підключено двома секціями по 4 як в мануалі.

Назад
Угорі