Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 453
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А як краще розміщувати датчики температури? Один знаю на любу комірку де код. А другий куди? На плюсову клему чи мінусову?
Воно звичайно хай буде, але який "пробой" при 28 вольт?Чи є сенс від пробою?
Багато ампер і потужність чималаале який "пробой" при 28 вольт?
Ампери на пробой не впливають, потужність теж, це тільки від напруги залежитьБагато ампер і потужність чимала
Та хай буде, гадаю, гірше не стало, а додатковий захист вид потрапляння вологи повітря, - від окислення )Воно звичайно хай буде, але який "пробой" при 28 вольт?
Міряли через бмс? Кажуть прилад так може спалити бмсОпір акб вийшов менче 9мОм на крайніх клемах
Я бачив для балансувальних прокладають ще зверху текстоліт. В себе також так роблю. Тобто комірки таки добе гріються?вважаю так безпечніше і простіше,
робоча температура там то невелика а от в нештатній ситуації наприклад при прориві клапана пишуть нагрів іде до 200 градусів а це вже ізоляція поплавиться , а тепер уявіть що буде з пучком проводів на такому грилі? вони просто злипнуться. тобто через них коротне комірки. через шо я проложив мимо корпуса комірок через перегородку між ними. і більшість взагалі по повітрі і до акб не дістає зовсім.Я бачив для балансувальних прокладають ще зверху текстоліт. В себе також так роблю. Тобто комірки таки добе гріються?
там писали що неможна путати полярність бо спалить БМС, я і на цій акб заміряв опір на автоматі через БМС, і в акб електровеліка в мене тож смарт джіконг стоїть і нічого не згоріло. заміряв і окремі елементи, можливо то якийсь інщий прилад був, вони ж різні бувають. може який сь і палить, хоча я технічно нерозумію як це може статися?.Міряли через бмс? Кажуть прилад так може спалити бмс
я вибачаюсь, але вже при "прориві клапана" там мабуть буде все одно )) хоча так - самому подобаются ті збірки де на смужках текстолиту та равнесенько все. В себе на 4х 105х єва - зрозумів що ніде те пхати.робоча температура там то невелика а от в нештатній ситуації наприклад при прориві клапана пишуть нагрів іде до 200 градусів а це вже ізоляція поплавиться , а тепер уявіть що буде з пучком проводів на такому грилі? вони просто злипнуться. тобто через них коротне комірки. через шо я проложив мимо корпуса комірок через перегородку між ними. і більшість взагалі по повітрі і до акб не дістає зовсім.
тестер навряд чи спалить бмс. Тим паче заміри ж - при вимкненой БМС роблять, - тоді ж тіки актуальні показникиМіряли через бмс? Кажуть прилад так може спалити бмс
Я бачив для балансувальних прокладають ще зверху текстоліт. В себе також так роблю. Тобто комірки таки добе гріються?
коли до прориву клапану добавиться щей КЗ пучка балансувальних проводів то мабуть таки буде ще гірше. бо струм там буде астрономічний і пожежа гарантована.я вибачаюсь, але вже при "прориві клапана" там мабуть буде все одно )) хоча так - самому подобаются ті збірки де на смужках текстолиту та равнесенько все. В себе на 4х 105х єва - зрозумів що ніде те пхати
от блін. прийду провіру. незнав за цей нюанс.тестер навряд чи спалить бмс. Тим паче заміри ж - при вимкненой БМС роблять, - тоді ж тіки актуальні показники
мається на увазі що увімкнена бмс можливо вплива на показники опору при замірі на кряйніх +/- клемах акб перед бмс, це я ввечері перевірю, так вимкнена бмс розрива ключі після себе.А вимкнена бмс не розриває контакт ключами? Тоді як через неї міряти