А який протокол встановленний в батареї з заводу? бо в мене Deye pro b 1 шт, працює з інвертором Growatt spf 6000 ідельно, без засинань, але я не можу вручну струм заряду змінювати ( загальний, від мережі можу) просто BMS самостійно по кану каже інвертору яким струмом можна заряджати, але на початку заряду від 15 - 20% десь до 50 - 60% вона позволяє аж до 80A, а потім плавно знижує струм заряду, а хотілось щоб більше 50А не можливо було, а краще 40А, щоб вона не могла прийняти на заряд, так як в літку сонця буде багато + планую добавити панелей, і будуть такі моменти, коли генерація висока, мене немає дома, батарея з ночі розряджена, і батарея буде заряджатися струмом вище 50А, а це негативно для батареї дуже, тому побачив що можна змінити вручну протокол на Growatt в батареї, і тоді можливо я зможу на інверторі виставити струм до 50А, якщо буде даний протокол, чи можливо можна в Lves - monitor змінити струм заряду до 50А вручну ? інший варіант ще брати 1 батарею, тоді буде ідеально( струм заряду на 1 батарею не буде ніколи вище 50А) але зараз бюджет не дозволяє....