А зачем Дее поднимать напряжение через повышение входного сопротивления? Алгоритм заточен на НЕ ПРЕВЫШЕНИЕ входной мощности. И еще есть "плавающий" алгоритм изменения входного сопротивления для поиска максимальной мощности, НО В ПРЕДЕЛАХ ДОПУСТИМОЙ! Вы сами-то прочитали свое сообщение???? "Как Дея поймет, что входной ток уменьшился"???? Да очень просто - токовый датчик скажет!
телега впереди лошади.... если вами указанньій dc-ac-dc является источником стабилизированного напряжения 311в, то как ток может упасть? кто вообще задает/регулирует ток в цепи? Источник или потребитель? Кто в цепи есть источник и кто потребитель? Если источник дает стабильтное напряжение, то дея снижать ток не будет, нет факторов, вьі их указать не в состоянии, и признать єто не хотите, т.е. потребление будет на максимально допустимой мощности. Однако на входе DC-AC мощности єтой недостаточно и система подохнет. Больше коммментировать не вижу смьісла. Просто не советуйте такую чушь другим людям не проверив на своем реальном опьіте.

Останнє редагування:
Тогда формулами. По условию дея ограничена 199 ватт. Т.е. при 220×1.41=311 (округлим) вольтах она будет сосать 199/311=0,63987138 ампера (т.е. вх сопротивление 486.04 ома). Только что произойдет в такой ситуации, когда панель начнет отдавать не 200, не 199, а 198 ватт? Как, на основании какого фактора, дея сможет понять, что нужно изменить вх сопротивление на 311/(198/311)=488.49 ом? Ну или снизить ток до 198/311=0,63665595 ампер?
P = U*I
Де тут опір взявся

P = U*I
Де тут опір взявся
Якщо формулами то I=U/R тобто P=U*U/R або P=I*I*R
Але опір я вставив тому що мій опонент вирішив поумнічати починаючи з https://greenpowertalk.tech/threads/ogljad-invertoriv-deye-zagalna-tema.553/post-35298
Тобто я спробував довести моє питання його мовою. Ннвдалося... То чи чатжпт підсказав йому, чи фіг його зна де підслухав :). В розрізі діскусії достатньо оперувати ваттами.

Останнє редагування:
Колеги, мені здається чи Deye Cloud зберігає алерти лише тиждень?
Десь 2-3 тижні тому був алерт по оверлоаду, зараз його не бачу....

Привіт! Сьогодні запустив Deye 12кВт 1ф плюс 32кВт акумуляторів.. налаштував так щоби мінімально можливо споживати з мережі. Маю таку ситуацію: при виборі zero export to CT, якщо дивитись на дисплей інвертора то все ок, а якщо тестером міряю ток перед катушкою СТ маю 7А… Хоча навантаження 1.75кВт і акб його повністю забезпечує судячи з дисплею інвертора та показників самої BMS( акб 2шт на скріні тільки перша bms). На виході інвертора встановив лічильник для себе, на ньому є ток 8А, що теж говорить що навантаження 1,7кВт є правильним…
Чому тестер показує ці 7А на вході перед СТ в цій ситуації.. може я щось не так роблю…

Вкладення

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    620,3 Кб · Перегляди: 12
  • IMG_2724.jpeg
    IMG_2724.jpeg
    1,8 Mб · Перегляди: 12
  • IMG_2725.jpeg
    IMG_2725.jpeg
    534,8 Кб · Перегляди: 14
  • IMG_2726.png
    IMG_2726.png
    358,4 Кб · Перегляди: 12
  • IMG_2727.jpeg
    IMG_2727.jpeg
    623,6 Кб · Перегляди: 13
Привіт! Сьогодні запустив Deye 12кВт 1ф плюс 32кВт акумуляторів.. налаштував так щоби мінімально можливо споживати з мережі. Маю таку ситуацію: при виборі zero export to CT, якщо дивитись на дисплей інвертора то все ок, а якщо тестером міряю ток перед катушкою СТ маю 7А… Хоча навантаження 1.75кВт і акб його повністю забезпечує судячи з дисплею інвертора та показників самої BMS( акб 2шт на скріні тільки перша bms). На виході інвертора встановив лічильник для себе, на ньому є ток 8А, що теж говорить що навантаження 1,7кВт є правильним…
Чому тестер показує ці 7А на вході перед СТ в цій ситуації.. може я щось не так роблю…
Це, наймовірніше, - реактивна. Даний тестер малоінформативний. Краща інформація через аналізатор мережі (Meter).

краще дивитись на сам лічильник і шо там показує по потужності споживання.

Це, наймовірніше, - реактивна. Даний тестер малоінформативний. Краща інформація через аналізатор мережі (Meter).
Дякую!!! Просто переживаю щоби не накрутити самому собі на лічильнику споживання якщо інвертор віддаватиме в мережу…
А ще якесь дивне відображення моніторингу в застосунку…акб взагалі не відображає.., а показники навантаження і мережі далеко не завжди відповідають дійсності… навантаження навіть відʼємним буває…хоча на самому інверторі все ок…

Вкладення

• IMG_2728.jpeg
    IMG_2728.jpeg
    732,8 Кб · Перегляди: 8
якесь дивне відображення моніторингу в застосунку…акб взагалі не відображає..
В інформації про станцію вкажіть тип: зберігання енергії (скріншот у вкладенні)

показники навантаження і мережі далеко не завжди відповідають дійсності… навантаження навіть відʼємним буває…хоча на самому інверторі все ок…
Тут 2 причини:
1. Всі показники знімаються не в один і той самий момент часу.
2. Всі показники в клауді відстають від реальності на 2-3 хвилини.

Вкладення

• 2025-05-28 09.19.55.jpg
    2025-05-28 09.19.55.jpg
    60,4 Кб · Перегляди: 6

Тут 2 причини:
Все вірно! Але є доповнення - звернутися на service@deye.com.cn:
1) оновити прошивку логера
2) зменшити час обміну даних логера з 5хв до 1хв

Тут 2 причини:
Я так і вказав як у вас на скріні… і в підтримку написав щоби логгер оновили, відповіли що я маю останню версію..

доброго дня,
Є питання:
все навантаження будинку підключено на LOAD
якщо вночі (сонця немає !!!!) в Time of Use виставити акумулятор 100% і раптом пропаде GRID (РЕС виключило), чи буде напруга за рахунок акумулятора подаватися на LOAD??
Чи акумулятор буде підтримувати тільки інвертор?

доброго дня,
Є питання:
все навантаження будинку підключено на LOAD
якщо вночі (сонця немає !!!!) в Time of Use виставити акумулятор 100% і раптом пропаде GRID (РЕС виключило), чи буде напруга за рахунок акумулятора подаватися на LOAD??
Чи акумулятор буде підтримувати тільки інвертор?
Если города нет то акб разряжается до границы установленной на странице настройки акб. Time of Use работает когда есть город.

Если города нет то акб разряжается до границы установленной на странице настройки акб. Time of Use работает когда есть город.
т.е если Batt Restart % поставить 90%, то при отключении города и отсутствии солнца (ночь) батарея до 90% будет питать LOAD, а ниже этого порога????? выключит LOAD ?? а инвертор???
а после восстановления города.......начнет заряжаться и после прохождения порога 90% начнет питать LOAD
я правильно понял?

Вся эта байда затевается только ради следующего:
у меня 2 ввода (независимых) в дом, основной через инвертор (солнце, акб), запасной напрямую (сейчас комутация вручную через 3-х рубильник)
Через реле переключения хочу скомутировать таким образом, чтобы ЗИМОЙ!!!!!! (включено электроотопление) если пропадет входное напряжение на инверторе (чтобы он не жрал батареи) а переключился на второй ввод
а как на основном вводе появилась напруга, так реле вернет все назад

Назад
Угорі