Увінкнути параленьну роботу не пробував, кажуть що треба однакової потужності щоб були.
без "паралельной работы" объединять LOAD нельзя, синхронизации фазы нет.
Можно ли включить "паралельную работу" дня инверторов одного производителя и одной ленейки но разной мощности это вопрос.

Можно ли включить "паралельную работу" дня инверторов одного производителя и одной ленейки но разной мощности это вопрос.
нельзя
даже одна модель и чуток разная прошивка - не будет работать

Щось у налаштуваннях недочитали. Глянути б на скріни усіх сторінок System Work Mode, тоді може щось підкажемо.
Пидтримка (deye) - нічого не може толкового відповісти :(, всі налаштування передивились, все перепрошили (самі)...
і тиша ...
Шо цікаво, я бачив такі інвертори (з таким алгоритмом роботи), ще є схожі UPS з нульовим часовим перемиканням - там все працює від акуму, а його заряджає чи то мережа, чи то сонце ...
Бачив ще у пару дописів у людей така сама проблема, але вона не вирішена:(,
Про налаштування навіть не знаю, які можуть бути не такими - там все зрозуміло, все працює як слід поки не зярадяться батареї до 100% - потім вимикається генерація коли немає grid :).
Хоча може є якась недокоментована "галочка" - типу увімкнути "Grid peak-shaving" - і воно окрім того що обрізає пік, робе ще щось.
Додам скріни як воно працює - які я надав підтримці deye.

Є видео роботи ... (налаштування класичні, хоча може є десь якась "фішка" типу приорітет використання ресурсив )

Вкладення

• graf_energy.jpg
    graf_energy.jpg
    168,2 Кб · Перегляди: 15
  • screens.jpg
    screens.jpg
    612,2 Кб · Перегляди: 15
  • Screenshot 2025-07-22 at 19.14.53.png
    Screenshot 2025-07-22 at 19.14.53.png
    114,4 Кб · Перегляди: 12
  • Screenshot 2025-07-22 at 19.16.54.png
    Screenshot 2025-07-22 at 19.16.54.png
    151,2 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:
Пидтримка (deye) - нічого не може толкового відповісти :(, всі налаштування передивились, все перепрошили (самі)...
і тиша ...
Шо цікаво, я бачив такі інвертори (з таким алгоритмом роботи), ще є схожі UPS з нульовим часовим перемиканням - там все працює від акуму, а його заряджає чи то мережа, чи то сонце ...
Бачив ще у пару дописів у людей така сама проблема, але вона не вирішена:(,
Про налаштування навіть не знаю, які можуть бути не такими - там все зрозуміло, все працює як слід поки не зярадяться батареї до 100% - потім вимикається генерація коли немає grid :).
Хоча може є якась недокоментована "галочка" - типу увімкнути "Grid peak-shaving" - і воно окрім того що обрізає пік, робе ще щось.
Додам скріни як воно працює - які я надав підтримці deye.

Є видео роботи ... (налаштування класичні, хоча може є десь якась "фішка" типу приорітет використання ресурсив )
Меня всегда удивляли люди которые с кнопок не могут настроить работу инвертора и лезут в командный режим работы.

Снимите на видео все настройки инвертора ВОЗЛЕ инвертора.

Вітаю, спільнота. Наразі маю встановлений sun-6k-sg05lp1-eu, є бажання збільшити потужність шляхом встановлення паралельно ще одного інвертора. Пропонують по цікавій вартості sun-6k-sg03lp1-eu. Питаня: чи будуть вони коректно працювати в парі при паралельному з'єднані?

чи будуть вони коректно працювати в парі при паралельному з'єднані?
Вони ніяк не будуть працювати. Ані коректно, ані некоректно.
Для паралельної роботи потрібні однакові інвертори

Та как микроинвертор его посадить

Вони ніяк не будуть працювати. Ані коректно, ані некоректно.
Для паралельної роботи потрібні однакові інвертори
Один інсталятор стверджує, що знає клієнта у якого 6к 03 і 05 працюють впаралель. Вроді неповинні, але один приклад є :)

Один інсталятор стверджує, що знає клієнта у якого 6к 03 і 05 працюють впаралель. Вроді неповинні, але один приклад є :)
"Великолепный план, Уолтер. Просто охеренный, если я правильно понял. Надёжный, как швейцарские часы"
Осталось найти подопытного :)

Один інсталятор стверджує
Ну то хай він вам і підключить. А раптом не запрацює - то сам хай займається поверненням інвертора і коштів за нього.
Плюс зауважте навіть якщо воно і запрацює нема жодних гарантій що воно працюватиме і далі коли один з інерторів оновить свою прошивку....

Ну то хай він вам і підключить. А раптом не запрацює - то сам хай займається поверненням інвертора і коштів за нього.
Плюс зауважте навіть якщо воно і запрацює нема жодних гарантій що воно працюватиме і далі коли один з інерторів оновить свою прошивку....
Мені не треба. Питання було про "можливість". До речі, інсталятор теж вважав що так не треба, але власник на свій стах і ризик це зробив самостійно і в нього працює. (я не закликаю, я про "можливість")
З іншого боку я не маю жодної достовірної інформації що 03 та 05 хоч якось відрізняються схемотехнікою, якщо у вас є таке - поділіться.
Від деї були якісь мутні відповіді про ПЗ. Але акщо оновити обидва до однієї версії ПЗ?

Останнє редагування:
Питання знавцям.
Людина надала мені через хмару повний доступ до свого інвертора, але план оффлайн - інвертор оффлайн, батарея оффлайн, логер оффлайн. Бачу всі ці компонети, їх інфо, але жодні налаштування недоступні. Як так?
Реально інвертор працює.

Вкладення

• Записати.JPG
    Записати.JPG
    19,9 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Таке питання. Інвертор Деє 6 кВт. Встановлено датчик струму на вході, дальше розподіл вхідної мережі на інвертор та "окреме навантаження". В налаштуваннях встановлено "Zero export to CT".
Є потреба, щоб "окреме навантаження" могло споживати ЕЕ з міської мережі в "нічний тариф". Бо інвертор з таким налаштуванням, вирішує спочатку нахарчувати "окреме навантаження" з LFP батареї, і лише коли рівень (%) заряду батареї падає до рівня визначеного в Time of use (на літо встановив 30%, щоб заряджати батарею від сонячних панелей вдень)?

Вкладення

• deye1.jpg
    deye1.jpg
    208,3 Кб · Перегляди: 2
Є потреба, щоб "окреме навантаження" могло споживати ЕЕ з міської мережі в "нічний тариф". Бо інвертор з таким налаштуванням, вирішує спочатку нахарчувати "окреме навантаження" з LFP батареї, і лише коли рівень (%) заряду батареї падає до рівня визначеного в Time of use (на літо встановив 30%, щоб заряджати батарею від сонячних панелей вдень)?
То поставте 100% в тайм оф юз. Ви самі себе заперечуєте. Або юзати сонце і розряджатись вночі, або тримати 100% батареї і юзати мережу. Треба визначитись ))

Назад
Угорі