Добрий день.

Останній тиждень АКБ чогось не входить у float режім. Раніше все було добре. Почав розбиратися...

З'ясувалося, шо при заряді інвертор чогось не доганяє напругу до 55.2В які надходять йому з BMS у параметрі BMS Charge Voltage. Зупиняється на 55.17В і на цьому стоїть.

Чому це відбулося не розумію, у налаштуваннях нічого не змінював. Ще тиждень тому заряд АКБ відбувався до 55.20 і я мав флоат кожну ніч.

Може є якісь ідеї/поради?

Вкладення

• IMG_20250710_092358.jpg
    IMG_20250710_092358.jpg
    2,3 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_20250710_092204.jpg
    IMG_20250710_092204.jpg
    2,8 Mб · Перегляди: 9
Приветсвую всех, сегодня столкнулся с такой проблемой либо багом инвертора deye 10, он сам по себе поднял вольтаж на батарее до 58 вольт, хотя есть связь с jk бмс по протоколу deye low voltage, заданные параметры заряда были 53.8 а он сам поднял до 58 , в чем может быть проблема? Jk pb2a16s20p бмс прошивка 15.38
https://youtube.com/shorts/gfhDrU2-BhQ?si=mBVts3eQnzIsg3E_
Користувачу видан бан. Якщо ви з парашки - вам тут не раді. Дякую всім, хто звернув увагу!

Deye SUN-6K-SG03LP1-EU десь показує свою температуру? В додатку чи на своєму дисплеї?
Бо стало дуже тепло на вулиці і в приміщенні і інвертор після обіду сильно гудить, зверху досить гарячий (як для руки), при цьому навантаження 300-500вт, батарейка заряджена....

Deye SUN-6K-SG03LP1-EU десь показує свою температуру? В додатку чи на своєму дисплеї?
Бо стало дуже тепло на вулиці і в приміщенні і інвертор після обіду сильно гудить, зверху досить гарячий (як для руки), при цьому навантаження 300-500вт, батарейка заряджена....
В додатку показує температуру AC i DC. Я собі поставив додаткове охолодження - три вентилятори в корпусі (надрукував на 3D-принтері) + електронний термостат. Виставив температуру термостата 50 градусів, вдень спрацьовує часто, ввечері і вночі не крутиться. На ОЛХ чоловік продає такі корпуси по 450 грн, але в інтернеті легко знайти STL-файл і можна надрукувати самому.

Вкладення

• culer.jpg
    culer.jpg
    69,7 Кб · Перегляди: 15
В додатку показує температуру AC i DC. Я собі поставив додаткове охолодження - три вентилятори в корпусі (надрукував на 3D-принтері) + електронний термостат. Виставив температуру термостата 50 градусів, вдень спрацьовує часто, ввечері і вночі не крутиться. На ОЛХ чоловік продає такі корпуси по 450 грн, але в інтернеті легко знайти STL-файл і можна надрукувати самому.
Дуже багато питань, ви вже пробачте) Додаток DeyeCloud.
1. Не розумю що значить температура AC i DC - це як? Для мене цікава температура найгарячішого місця/елемента на радіаторі, але нічого в додатку не знайшов.. може підкажете де шукати? UPD - знайшов, дякую, максимум бачу
2. Ваша конструкція дуже серйозна, і судячи з товщини вентиляторів високопродуктивна. Можна більше подробиць про модель вентиляторів?

Останнє редагування:
Але до цього потрібно всього-на-всього придбати сам принтер, дрібничка...
ну зараз сервісів друку - в кожному місті.
Я маю принтер - але часто малюю модель і віддаю на друк - бо такого
рівня принтерів не маю. Та і не завжди може вийти друк, якщо час роботи
більше 8 годин))).

ну зараз сервісів друку - в кожному місті.
Я маю принтер - але часто малюю модель і віддаю на друк - бо такого
рівня принтерів не маю. Та і не завжди може вийти друк, якщо час роботи
більше 8 годин))).
Конструкція складається з двох частин, бо не поміщається вся на платформу принтера. Час друку однієї половини близько 3-х годин. Вентилятори корпусні від системного блока комп'ютера розміром 92мм*92мм. Ціна одного 120 грн. Електронний термостат також дешевий 105 грн. STL-файл брав тут https://www.printables.com/model/1204316-fan-support-deye-6kw-inverter . Якщо немає можливості надрукувати самому, купіть готовий.

Останнє редагування:
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, маю інвертор Deye 6 кВт (mppt 125-500в). Який УЗІП по стороні сонячних панелей ставити на 500 чи на 600 в?
Якщо я поставлю на 600 в чи безпечно це для mppt у випадку виникнення імпульсних перенапруг?
Підкажіть можливо якогось хорошого виробника?

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, маю інвертор Deye 6 кВт (mppt 125-500в). Який УЗІП по стороні сонячних панелей ставити на 500 чи на 600 в?
Якщо я поставлю на 600 в чи безпечно це для mppt у випадку виникнення імпульсних перенапруг?
Підкажіть можливо якогось хорошого виробника?
треба дещо почитати))

Але до цього потрібно всього-на-всього придбати сам принтер, дрібничка...
Ви будете сміятися, він у мене лежить запакований уже три роки.
Але я як почитав про види філаменту, їх особливості і тонкощі друку - чогось і не хочу його розпечатувати))))
Так що наявність принтера - це ще геть мало) Це свій світ і туди треба вкласти багато зусиль і часу, якого нажаль не вистачає

Вибачте, прочитавши , так і не зрозумів чи безпечно ставити УЗІП на 600 В на Деє 6 кВт.
так. Безпечно. Є номінали. Є макс допустима напруга.
Краще почитайте (ви взагалі читали?) - для чого встановлюється ПЗІП.
І що від чого він захищає.

а також от - з паспорту
1752486351016.png
1752486500617.png

ну і IEC/EN 62109

Останнє редагування:
ну і якщо досі - не можете зрозуміти - обмежувач перенапруг 1000В
по виробниках - якщо китайці TOMZN
я кщо Європа (з Китаю))) - Eti , siemens, shneider, abb

так. Безпечно. Є номінали. Є макс допустима напруга.
Краще почитайте (ви взагалі читали?) - для чого встановлюється ПЗІП.
І що від чого він захищає.

а також от - з паспорту
Переглянути вкладення 8122
Переглянути вкладення 8123

ну і IEC/EN 62109
Так, читав. Просто не зрозумів.
Я думав, що якщо поставити УЗІП 600В на mppt, який розрахований до 500В, у випадку імпульсу напруги наприклад 580-590В він може вийти з ладу( в саме конденсатори проб'є). Адже при цій напрузі УЗІП ще не відпрацює

ну і якщо досі - не можете зрозуміти - обмежувач перенапруг 1000В
по виробниках - якщо китайці TOMZN
я кщо Європа (з Китаю))) - Eti , siemens, shneider, abb
А що ви думаєте на рахунок узіп Saltek або Noarc?

Ви будете сміятися, він у мене лежить запакований уже три роки.
Але я як почитав про види філаменту, їх особливості і тонкощі друку - чогось і не хочу його розпечатувати))))
Так що наявність принтера - це ще геть мало) Це свій світ і туди треба вкласти багато зусиль і часу, якого нажаль не вистачає
а шо за модель? Може я куплю

Назад
Угорі