Нет места размещать второе поле......
Возможно установить только 18 панелей

Склоняюсь к варианту 2 стринга по 9 панелей

Склоняюсь к варианту 2 стринга по 9 панелей
Этот вариант лучше.
17 панелей на один мппт уже в зоне риска по напряжению.

У меня был один инвертор такой же и два стринга по 12 панелей 585вт. Потом добавил второй инвертор и сделал 4 стринга по 6 панелей.
На холодную первый мппт может сделать чуть больше мощность за счёт более высокого тока (до 14-15а), а вот второй мппт в то же время 12.1а как вкопанный и больше не может. На суточной генерации разница копеечная, а в жару так и не различимая вовсе.

Спасибо за ответ. Буду ставить 2 по 9 панелей.
Рабочее напряжение панели 44в ток 10а. Думаю, что все будет нормально работать.
Проблема в ограниченном месте для установки.

шановна спільното.
Маю інвертор deye 12kWt 3 фази. Перед інвертором стабілізатор. Проблема в тому ,що інвертор почав відключатися від мережі. Наведу приклад який зауважив. Нормальна ситуація, на фазах 400 -250-400 ват. Вмикаю чайник на фазах 400-250-2200ват. Все працює без проблем ,але в момент вимикання чайника інвертор вимикає мережу. Раніше такого не було, прошивку не оновлював лише підключив сонячні панелі. Може хтось стикався з подібним?

Вкладення

• 20250827_103637.mp4
    9,8 Mб
Останнє редагування:
шановна спільното.
Маю інвертор deye 12kWt 3 фази. Перед інвертором стабілізатор. Проблема в тому ,що інвертор почав відключатися від мережі. Наведу приклад який зауважив. Нормальна ситуація, на фазах 400 -250-400 ват. Вмикаю чайник на фазах 400-250-2200ват. Все працює без проблем ,але в момент вимикання чайника інвертор вимикає мережу. Раніше такого не було, прошивку не оновлював лише підключив сонячні панелі. Може хтось стикався з подібним?
чисто для розуміння, можно перевірити без працюючих панелей.
Мені здається, що при вимиканні потужності є стрибок "зайвої" напруги, на яку реагує стаб, чим викликає спрацювання деї. То вже стаб потрібно виключити з схеми.
А на відео відключеня не побачив...

Скидав до заводських налаштувань, пробував без панелей така ж ситуація. Коли активований smart load до якого підключені тени бойлера 3*2квт теж вимикає мережу. Спробую завтра перевести стабілізатор в режим транзиту.

Скидав до заводських налаштувань, пробував без панелей така ж ситуація. Коли активований smart load до якого підключені тени бойлера 3*2квт теж вимикає мережу. Спробую завтра перевести стабілізатор в режим транзиту.
Началось с чайника в 2kW, а сейчас выясняется за бойлер на 3*2kW. Здесь однозначно стабилизатор. Вы даже не описали какого типа. Убирайте его из схемы и проверяйте дальше.
А чем мешает отключение сети? Через минуту включится.

Спочатку я спробував smart load, мережа вимикалася. Я відімкнув smart load. Тоді зауважив, що вимикається не під час навантаження , а в момент його вимкнення. Спробував чайник і переконався. Стабалізатор трифазний тиристорний Елєкс Герц У 16-3/25А був підключений раніше і все працювало. Сьогодні спробую транзитом.
Відключення відбувається не один і не десять раз на добу, тому думаю, що такий режим роботи не на користь.

Після переведення стабілізатора в режим транзиту проблема зникла. Дякую всім за допомогу.

После обновления дейе Клауд на месте микроинвертора теперь надпись GTI. Что бы это значило?

Назад
Угорі